FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Primele declaraţii ale lui Varela după transferul la Steaua: "Sînt foarte fericit că am ajuns la un club atît de mare"

foto: steauafc.com
foto: steauafc.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 11 septembrie 2013 12:16

Fernando Varela a fost transferat la Steaua pentru un milion de euro şi acum a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului.

"Nu mă mai aşteptam! Perioada de transferuri era ca şi încheiată şi nu credeam că voi mai reuşi să ajung aici. Din fericire, s-a întîmplat şi am obţinut ceea ce mi-am dorit, să vin la Bucureşti, să joc pentru Steaua şi să am familia aproape.

Este o mare mîndrie să ajung iîn curtea unui club atît de mare şi cu ambiţii extraordinare. Steaua joacă mereu pentru trofee şi este prezentă în UEFA Champions League, competiţie ce reprezintă, practic, un vis pentru orice fotbalist. Sînt foarte bucuros pentru că am semnat cu Steaua şi sper să obţin cît mai multe trofee. Îmi doresc, la fel ca toti ceilalţi, să cîştigăm titlul de campioni, Cupa României şi să avem un parcurs cît mai lung în Liga Campionilor", a explicat fundaşul.

Varela a avut un mesaj şi pentru suporteri: "Să susţină echipa aşa cum au făcut-o şi pînă acum. Am văzut multe meciuri ale echipei la televizor şi am observat că stadionul este aproape mereu plin. Am şi jucat împotriva Stelei şi fanii m-au impresionat. Sînt sigur că vor crea mereu o atmosferă superbă!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
vladonne
vladonne  •  11 Septembrie 2013, 17:08

Hai Varela..speram sa faci treaba buna la Steaua :D

iulian099
iulian099  •  11 Septembrie 2013, 14:56

Uitati-va la video ala ce bine tine mingea pe picior, arata ca are o tehnica buna pt un fundas central, cred ca va fi o achizitie buna. Ma uitam la prezentarea lui Neagu ala mai mult de 3 "duble" nu stia sa faca, mai mare rusinea ca mijlocas sa nu poti macar sa tii mingea aia in aer fara sa atinga gazonul.

ss_imperator
ss_imperator  •  11 Septembrie 2013, 13:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ăla e logan, prostul romaniei .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează