FOTBAL  »  LIGA 1  »  TV.GSP.RO

Primele imagini cu Surdu şi Alexa în tricouri alb-vişinii

Noile achiziţii ale Rapidiştilor în alb-vişiniu: Romeo Surdu, Dan Alexa şi Iulian Apostol +6   FOTO
Noile achiziţii ale Rapidiştilor în alb-vişiniu: Romeo Surdu, Dan Alexa şi Iulian Apostol

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 21:40

Rapidiştii se antrenează în Austria cu gîndul la noul sezon, Dan Alexa şi Romeo Surdu fiind ultimii veniţi în cantonament. Înfrîngerea din primul amical al verii a dat alarma în Giuleşti, Răzvan Lucescu ridicînd deja ritmul pregătirilor.

 

Chiar dacă mîine giuleştenii sînt în sărbătoare, clubul feroviar împlinind 88 de ani de ani de la înfiinţare, alb-vişinii nu au fost deloc menajaţi. Urmăreşte mai jos o galerie foto de la antrenamentele rapidiştilor.

Playtech: Loredana Groza, indecentă TOTAL în limuzină! Și-a ridicat picioarele și apoi a... VIDEO de excepție


Comentarii (16)
alex1992
alex1992  •  25 Iunie 2011, 23:38

ce intra toti nespalati pe astea cu rapid ma :-w... noi intram pe site voastre ,.stelisti spurcati..va batem pe unde va prindem.. si jucatori vin cu sufletul la Rapid.:) sa stii si tu nu e vb de aruncat bai FORUMERR .. pt ca au vazut ce atmosfera e in Giuleti !!! FRZ!!

beatmuci1
beatmuci1  •  24 Iunie 2011, 23:11

ba mi se pare mie sau in a 3-a imagine prin miijloc e Lazar?

beatmuci1
beatmuci1  •  24 Iunie 2011, 23:05

Eu cred ca Gardos,Tatarusanu,Tanase etc se cam uita cu invidie la cat de bine il prinde visiniul pe Surdu:)))))))))))))Toti fotbalistii ar juca la Rapid,sa se simta fotbalisti in atmosfera incendiara creata pe Giulesti.Nu ati vazut depa Romania Bosnia.Absoluti toti fotbalistii au fost uluiti la ce atmosfera a fost.Si vorbim de jucatori gen Mutu ,Marica,rapidistul Torje.Apoi cand joaca Rapid e de 10 ori mai tare . F O R Z A R A P I D

Vezi toate comentariile (16)
Comentează