FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Primul ordin al lui Gigi catre Laca: "Tai si spinzuri!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2007 00:00

Jucatorii n-au scos o vorba in timp ce patronul se dezlantuise. "Marius, tu esti seful! Sa faci ordine in vestiar, sa nu mai aud ca exista scandaluri, sa nu mai aud ca cineva nu asculta antrenorul", a incheiat Becali.

Becali a aflat ca jucatorii se injurau si se bateau la antrenamentele conduse de Pedrazzini si i-a cerut lui Laca sa taie in carne vie indiferent de nume. Gazeta a dezvaluit in exclusivitate chiar in ziua in care Pedrazzini a fost demis ca pe vremea italianului era un adevarat haos la echipa. Jucatorii nu-l ascultau la antrenamente si chiar ajunsesea sa se injure si sa se incaiere in multe momente la sedintele de pregatire.

Scandalul din vestiarul echipei a ajuns si la urechile patronului, care a luat masuri. Imediat dupa ce l-a prezentat pe Lacatus jucatorilor, i-a amenintat direct pe fotbalisti chiar de fata cu noul tehnician. "Am aflat ce faceati cu Massimo. E inadmisibil asa ceva. De azi inainte, Lacatus are mina libera de la mine sa taie in carne vie. Marius, fii atent aici, nu conteaza ca se numesc Goian, Dica sau Neaga! Cine mai calca strimb "La revedere!". Repet, tai si spinzuri!", i-a spus Becali lui Lacatus.

Nu-i mai apara
Gigi Becali le-a dezvaluit apropiatilor ca nu le va mai tine partea jucatorilor de aici inainte. In urma cu doua luni, un grup de 5 fotbalisti, in frunte cu Radoi si Dica, s-au dus la patron si s-au plins ca nu inteleg nimic din antrenamentele lui Hagi. Becali le-a dat dreptate, le-a luat apararea si l-a pus la zid pe Hagi, pe care l-a impins apoi spre demisie. A fost instalat Pedrazzini in locul "Regelui", tocmai la sfatul jucatorilor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează