FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul transfer important la Dinamo » Cristea, pînă în 2015

Cristea revine după doi ani la Dinamo
Cristea revine după doi ani la Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 10 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 09 iunie 2012 21:14

Andrei a refuzat Zweite Bundesliga şi a semnat aseară cu Dinamo un contract valabil pe 3 ani.

Dinamo a mai perfectat o mutare pe piaţa transferurilor, Andrei Cristea, al doilea sosit al verii, după Issa Ba. Vîrful de 28 de ani a respins, în cele din urmă, ofertele de la Energie Cottbus şi Ingolstadt, ambele din Zweite Bundesliga, şi aseară a semnat un nou contract cu "cîinii", pînă în 2015.

Moldoveanul n-a jucat în sezonul precedent pentru Karlsruhe, însă şi-a revenit total din punct de vedere medical, astfel că va putea să se integreze încă de pe 15 iunie în antrenamentele echipei lui Bonetti.

De fapt, italianul a explicat politica de mercato pe care o vede viabilă acum la Dinamo: "Cunosc jucătorii italieni liberi şi de perspectivă, dar noi avem alte obiective acum. Ne dorim fotbalişti tineri, competitivi, care să fie în circuitul echipelor naţionale. Eu am însă un mesaj pentru toţi fanii: trebuie să fie liniştiţi pentru că dacă Dario Bonetti va rămîne la Dinamo, va construi o echipă competitivă".

Zilele trecute, Bonetti a propus diverşi fotbalişti pe care i-ar putea aduce, în frunte cu stoperul Zavagno (35 de ani) şi cu fraţii Andrea şi Filippo Mancini, de 19, respectiv 21 de ani, dar şi zambieni de perspectivă.

Bonus: Bonetti şi Birindelli le-au transmis acţionarilor că ar putea intermedia discuţii cu Roberto Mancini, managerul celor de la City, nu doar pentru a-l aduce pe unul dintre fiii acestuia la Dinamo, ci şi pentru a perfecta un parteneriat! Adică să aducă tineri jucători de acolo, împrumut, plus posibilitatea unui meci amical între cele două formaţii.

10.000 de euro este salariul lunar al lui Andrei Cristea la Dinamo

"Am ales Dinamo şi pentru Dario Bonetti, cu care am avut o relaţie deosebită şi pe care îl apreciez foarte mult" (Andrei Cristea, atacant Dinamo)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
biancorossi
biancorossi  •  19 Iunie 2012, 11:12
Postat de bibanu_red_dog pe 10 Iunie 2012, 22:04

steaua e parnaie de ani de zile

asa este. daca nu i-ar tine media pe umeri ar cadea de pe cer si s-ar face tandari. so, ontopic now... welcome back andy, run to victory. sa dai macar vreo 25 de boabe, macar vreo 2-3 unora dinspre baragan....)))))

bibanu_red_dog
bibanu_red_dog  •  10 Iunie 2012, 22:04
Postat de zagna pe 10 Iunie 2012, 15:11

de unde vine? ah, din liga 3 germana si parca a fost pus pe liber acum vreo 5 ani de steaua... buna achizitie, la mai multe de-astea!

steaua e parnaie de ani de zile

redbuldog
redbuldog  •  10 Iunie 2012, 17:34

Acum la echipa trebuie musai adusi minim 1 stoper de valoare,un fundas stanga si un play marker,ca sa nu mai vb ca pierderea lui Kone e uriasa...!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează