FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Probabil că CFR va cîştiga tot pînă la final"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Fundasul vicecampioanei, Dorin Goian, nu crede că gruparea CFR Cluj va mai pierde vreun punct pînă la finalul campionatului, dar a subliniat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută astăzi, că şi-ar dori acest lucru.

"Sper să se mai încurce şi CFR, vă daţi seama, dar după ultimele victorii şi-au intrat în ritm şi cred că nu ei mai sunt aceeaşi echipă de la începutul minireturului. Aceste victorii le-au redat încrederea şi probabil vor câştiga tot până la final, dar eu sper să se mai încurce", a afirmat Goian.

Clujenii lui Ioan Andone mai au de disputat trei partide în acest sezon, cu Dacia Mioveni şi U Cluj, în deplasare şi cu Gloria Bistriţa, acasă.

Citeşte pe stelisti.ro tot ce au declarat, azi, Goian şi Pleşan!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
 •  24 Aprilie 2008, 15:24

nu ar fi o tragedie nici locul 2 . doar asa putem merge cu 2 echipe in UCL iar cluburile pot incasa niste bani frumosi, ce pot fi folositi pentru investitii in jucatori mai buni, stadioane, etc.

 •  24 Aprilie 2008, 15:23

goiane ati pierdut punctele cu care erati campioni.v-ati uitat ca prosti la bucur ,la-ti lasat singur.greselile se platesc.

 •  24 Aprilie 2008, 15:22

o iei pe urmele lui muresan mai goiane, te doare de altii in loc sa te gandesti cum sa-i bateti pe adversarii vostrii. asta da senzatia ca va simtiti neputinciosi si va sufla cfr-ul titlul

Vezi toate comentariile (11)
Comentează