FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CHIAJNA 2-2

Probleme de sănătate pentru Marius Şumudică în timpul meciului cu Petrolul: "Sper să nu fie mai grav"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 decembrie 2014 23:30

Marius Şumudică a vorbit despre partida terminată la egalitate între Petrolul şi Concordia, 2-2, şi a declarat că-i pare rău de situaţia în care se află ploieştenii.

"Am reuşit să scoatem un punct cu trudă şi cu puţin noroc. Petrolul este o echipă superioară nouă, dar astăzi am arătat că forţa grupului e foarte importantă. Un punct pentru mine este cît o victorie.

Eu am pregătit meciul la victorie. Au avut un bonus consistent astăzi. Cred că în prima repriză ne-am autodepăşit. Îmi pare rău pentru acest public minunat de la Ploieşti că nu s-a putut bucura de o victorie. E păcat că o asemenea echipă nu e mai sus să se bată la campionat", a spus Şumudică la Look tv.

Marius Şumudică a avut şi ceva probleme medicale la pauza meciului, iar medicii au trebuit să-l ajute.

"Am avut o cădere de tensiune. Am avut aritmii, pentru că mă consum. O să încerc de acum încolo să mă tund. Am albit într-un an cît alţii în 10. Ăsta sînt, mă consum prea mult. Sper să nu fie probleme mai grave", a mai spus Şumudică.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
steaua.libera
steaua.libera  •  09 Decembrie 2014, 11:28
Postat de plischi pe 09 Decembrie 2014, 07:32

asemenea celorlalte sanchi contracandidate, la fel si petrolul a jucat aseara pentru STEAUA FARA NUME, sa nu cumva sa se apropie de ea.

Da, suntsclavii nostri. De Dinamo si Astra nici nu mai zic..

mariuspuma2009
mariuspuma2009  •  09 Decembrie 2014, 09:09

Gata sa terminat suntem campioni intr-un campionat de cacat cu echipe care se desfinteaza gen Otelu Galati si Cfr Cluj cu patroni urmariti penal sau la puscarie gen Dinamo , Petrolu , Asta , Otelu, Steaua cu echipe insolvente Dinamo, U Cluj, Rapid ,Otelu .Cu echipe finantate din bani publici adik bani nostri ASA Targu Mures CSU Craiova (clona U Craiova) .Cu alte cuvinte un campionat murdar care e pe moarte

bamse1901
bamse1901  •  09 Decembrie 2014, 08:32

nu te mai agita si tu ca un peste ca pleci in delegatie finala

Vezi toate comentariile (25)
Comentează