FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 0-0

Probleme la CFR! Fanii ardelenilor i-au cerut demisia lui Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 20:06

Lui Dan Petrescu i s-a cerut astăzi pentru prima dată demisia de către fanii celor de la CFR Cluj.

Totul s-a întâmplat la finalul partidei astăzi dintre CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș, scor 0-0. În timp ce "Bursucul" se îndrepta spre centrul terenului pentru a cere explicații brigăzii de arbitri despre deciziile luate, cei aproximativ 1.500 de fani i-au cerut lui Petrescu să-și dea demisia!

Suporterii celor de la CFR sunt iritați și după ce la finalul meciului precedent de pe teren propriu, Dan Petrescu i-a criticat pe fani pe motiv că aceștia nu i-ar susține pe jucătorii săi.

"Sunt dezamăgit de rezultat și de faptul că nu am jucat bine, dar sunt dezamăgit și de public. O echipă care e pe primul loc trebuie să fie încurajată, nu cum a fost azi. Am fi vrut mai multă susținere, parcă cineva avea ceva cu noi, m-a deranjat atitudinea spectatorilor"
Dan Petrescu, după meciul cu FC Botoșani, 0-0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
haetim
haetim  •  30 Octombrie 2017, 21:48

de ce cenzurati boz=!@go ri?

112542922815813
Valy Ciocea  •  30 Octombrie 2017, 09:43

dan incearca sa puna presiune pe arbitrii ca, sa-i mai dea si lui un 11 m, mai bn ar insista pe langa hotul de muresan sa-si plateasca fostii jucatori care au jucat la cfr si nu au luat salariile .

ray51
ray51  •  30 Octombrie 2017, 08:50

Multa vorba, fapte ioc. CFR-ul nu joaca aproape nimic deocamdata. Eclipsa de forma. Da' cat tine???

Vezi toate comentariile (16)
Comentează