FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Iureș, după ce Poli Iași a acceptat să joace cu CFR în deplasare, în Cupă: „V-ați vândut!”

Daniel Pancu și Ciprian Paraschiv
Daniel Pancu și Ciprian Paraschiv

Articol de - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 14:43 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 14:59

Contestat dur de suporteri, președintele Paraschiv le replică ultrașilor, după ce a acceptat să joace meciul cu CFR, din Cupă, la Cluj: „Datorită lor am evoluat și noi în Europa, în 2016”.

Gestul lui Ciprian Paraschiv, de a accepta disputarea partidei cu CFR, din Cupă, la Cluj și nu acasă, cum îi dădea dreptul tragerea la sorți, a trezit și reacții adverse. Ultrasii lui Poli Iași s-au arătat revoltați de decizia președintelui clubului. 

Degeaba au venit ardelenii cu explicații pertinente: "Meciul din «16-imile» Cupei României urmează să se dispute între două partide extrem de importante din Europa League, cu AS Roma și ȚSKA Sofia, în care vom lupta pentru o calificare în primăvara europeană și pentru a îmbunătăți coeficientul țării, iar gestul întregii familii a Politehnicii Iași, de a scuti echipa noastră de o deplasare lungă în Copou, este unul de aplaudat, un gest de fair-play care ar trebui urmat de toți cei implicați în fotbalul românesc".

„Este un gest de decență”

Însă fanii radicali ai moldovenilor l-au acuzat pe președintele clubului că "s-a vândut"! Reproș la care Paraschiv a reacționat azi, amintindu-le cum a ajuns Poli să evolueze în Europa League, în sezonul 2016-2017: 

"Pentru acei suporteri nemulțumiți, deși majoritatea au apreciat, este un gest de decență, de fair-play pentru fotbalul românesc. Dacă Iașiul a avut șansa să joace o dată în istorie în Europa, venind atunci de pe locul 7 în campionat, s-a datorat și faptului că echipe precum CFR, FCSB, Dinamo au contribuit anterior la creșterea coeficientului de țară. Acum, CFR este singura echipă ce ne reprezintă în plan internațional și ne dorim cu toții ca ea să acceadă în primăvara europeană. Pentru România!".

Nu înseamnă că vom merge la Cluj ca victime, vom încerca să ne calificăm!
Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași

28 noiembriee data la care se vor disputa "16"-imile Cupei României, potrivit FRF

Ciprian Paraschiv se teme de faliment: „Multe echipe depind de drepturile TV”

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV VIDEO Dan Petrescu s-a răzgândit și nu mai pleacă de la CFR Cluj + Moment amuzant de pe vremea când antrena la Urziceni

Gigi l-a ajuns pe Gică! Strategia lui Becali a dat roade: FCSB stopează supremația Viitorului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (66)
mehighms
mehighms  •  19 Noiembrie 2020, 09:23
Postat de Popa Lucian pe 18 Noiembrie 2020, 19:35

Era oboseala mai mare pentru adversarii nostri, avand in vedere diferența de valoare dintre echipe, conteaza si locul de disputare, si oboseala lor....

si pentru echipe din spania, anglia , italia etc nu e oboseala? *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2470196376539519
Eduard Antoniu  •  19 Noiembrie 2020, 08:51
Postat de dora pe 18 Noiembrie 2020, 19:28

Stiti de ce Moldova este asa de inapoiata...pentru ca este locuita de unii care cred ca pierd daca joaca in deplasare un meci pe care ar fi trebuit sa il joace acasa, in mod normal.

***! Cata shcoala au si ultrasii nostri si la ce le'o folosit? "D~ak^t" ca *** si ei. Noi am sprijinit de fapt Romania, care in schimb isi bate joc de noi de la 1859 incoace. Las' ca vedeti voi acus si pe dracu' si pe chestia asta. "Care este".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forza_csms
forza_csms  •  18 Noiembrie 2020, 20:22
Postat de dora pe 18 Noiembrie 2020, 19:28

Stiti de ce Moldova este asa de inapoiata...pentru ca este locuita de unii care cred ca pierd daca joaca in deplasare un meci pe care ar fi trebuit sa il joace acasa, in mod normal.

Du-te si te culca, n-ai treaba.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează