FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CS U CRAIOVA

Probleme mari de lot la Craiova înaintea meciului cu Viitorul! Antrenorul e într-o situație disperată

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2017 12:58

CS U Craiova va juca joi, în deplasare, cu Viitorul. Partida va începe de la ora 18:00, în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Gigi Mulțescu se plânge de problemele pe care le are în lot. Tehnicianul oltenilor nu se poate baza pe cei mai buni stoperi ai săi. 

”Problema principală este că am pierdut patru stoperi, în ultima perioadă am pierdut doi, accidentaţi, Dumitraş nu e pregătit să joace un meci de 90 de minute, dar este o soluţie în caz de nevoie.

În ultimul meci, chiar dacă a fost şi oboseala, am arătat aici şi probleme din punct de vedere al poziţionării, greşeli care trebuie remediate.

Problemele cele mai mari sunt absenţele celor doi stoperi, Popov şi Barthe, la care se adaugă lipsa lui Ivan, care acum ne creează probleme şi la nivelul atacului. Sunt alţi jucători care aşteaptă să joace, au şansa acum şi o să le oferim ocazia unora dintre ei să dovedească.

Trecem printr-o perioadă mai grea, cauzată de programul foarte încărcat, din cauza accidentărilor care ne-au subţiat lotul şi din cauza faptului că trebuie să ne deplasăm la interval de două zile să jucăm pe alte stadioane.

Încercăm să ducem lotul din punct de vedere fizic la un nivel care să ne permită să abordăm meciul în condiţii normale”, a spus Mulţescu la conferința de presă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
danut1971
danut1971  •  04 Aprilie 2017, 20:12

foarte bine! asa fcsb nu v-a iesi campioana

chris_bu67
chris_bu67  •  04 Aprilie 2017, 14:35

E vorba de lotul valiza

Vezi toate comentariile (2)
Comentează