FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Probleme mari la echipă! Refuză să semneze prelungirea și speră să plece gratis

Articol de - Publicat miercuri, 12 septembrie 2018 20:07

Astra nu reușește să-l convingă pe portarul Plamen Iliev să-și prelungească contractul scadent vara viitoare. Numărul 1 din poarta Bulgariei speră să prindă un contract în străinătate.

Astra Giurgiu are unul dintre cei mai bine cotați portari din Liga 1, dar nu reușește să-l păstreze! Plamen Iliev, 26 de ani, este în ultimul an de contract cu giurgiuvenii și a refuzat până acum variantele înaintate de conducere pentru prelungirea înțelegerii.

Bulgarul are în acest moment o cotă foarte bună și speră să prindă, vara viitoare, un contract mai bun peste hotare. După ce a lipsit 3 etape din cauza unei accidentări, Plamen a revenit și a fost selecționat de către antrenorul Bulgariei, Petar Hubcev, pentru "dubla" cu Slovenia și Norvegia din Liga Națiunilor. Iliev a fost integralist în ambele partide, iar echipa sa a câștigat cu 2-1, respectiv 1-0.

Forma foarte bună pe care o arată bulgarul i-a convins pe conducătorii giurgiuveni să se bazeze pe el până în ultima zi de contract, indiferent dacă Iliev va accepta sau nu să își prelungească înțelegerea cu clubul patronat de Ioan Niculae. 

  • Iliev a ajuns la Astra în februarie 2017, liber de contract, de la FC Botoșani 

15 meciuri a jucat Iliev pentru echipa națională a Bulgariei

6,25este media notelor GSP ale lui Iliev, a treia cea mai mare din lotul Astrei, după Roșu și Llullaku, fiecare cu 6,29

850.000 €valorează Iliev în acest moment, conform transfermarkt.de

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  13 Septembrie 2018, 14:21

Ce sa faca la Giurgiu, in oras sarac, de la granita....acolo nici suporteri nu sunt,, doar cativa ***...vorba lui sumudica: se vad gogosari, branza, varza, cartofi, in drum spre stadion...oamenii sunt saraci in GR, de unde spectacol si fotbal, noroc ca Niculae are bani, dar lipsesc suporterii, traditia!!! cand vii pe stadionul ala ai senzatia ca vii pe in stadion parasit!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează