FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Probleme pentru Steaua înaintea meciului cu ASA » Un fotbalist s-a accidentat și va fi operat marți!

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2016 20:47

Clubul Steaua anunță că Lucian Filip, 25 de ani, a suferit o accidentare la antrenamentul de sâmbătă, de la Domnești, iar  verdictul este foarte dur.

"Acesta a fost consultat imediat de către medicul clubului nostru, Dr. Flavian Arămitu, stabilindu-se diagnosticul de ruptură a ligamentului încrucișat anterior al genunchiului drept.

Diagnosticul a fost confirmat în cursul zilei de luni, în urma efectuării unei rezonanțe magnetice. Astfel, s-a decis ca jucătorul să fie operat în cursul zilei de marți", se arată pe site-ul Stelei.

Steaua se va deplasa mâine la Târgu Mureș pentru meciul cu ASA, de la ora 20:30, în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
travka
travka  •  10 Mai 2016, 08:01
Postat de andyandrei2015 pe 09 Mai 2016, 22:17

a avut un singur meci in viata lui foarte bun,acela cu ajax,in rest zero ,sa plece si asta

exact asta voiam sa zic si eu, in 4 ani asta a jucat bine o singura data, in rest nimic, e rudimentar, sare mingea din el ca din copac, are plasament slab, tehnica zero, nu da niciodata vreo pasa de gol, si pe deasupra faulteaza foarte mult si se si accidenteaza prea des, asta si chipciu au fost cei mai slabi oameni in ultimii 2 ani

dora
dora  •  09 Mai 2016, 23:43

Rateaza si asta Euro 2016.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  09 Mai 2016, 22:35
Postat de ovidiu_3003 pe 09 Mai 2016, 22:11

...oricum nu era bun de nimik ...

De unde atata ura in voi... sate bucuri de necazul altuia?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează