FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Probleme şi la meciul cu CFR Cluj » Steaua a pierdut două piese grele pentru partida din etapa viitoare

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 09:54

Steaua n-a pierdut la Craiova doar două puncte extrem de importante în lupta pentru titlu, dar şi doi jucători importanţi pentru meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj.
Abia revenit la prima echipă, Andrei Prepeliţă, a încasat ieri un cartonaş galben. Şi Adi Popa a fost sancţionat la fel în meciul de ieri. Pentru amîndoi este al 4-lea cartonaş galben din acest sezon.

Aşadar, cei doi nu vor putea fi folosiţi la meciul împotriva "lanternei roşii", CFR Cluj, formaţie care trece prin momente foarte dificile, pierzînd ieri categoric cu Pandurii, 0-4.

Echipa probabilă din meciul cu CFR Cluj:
Cojocaru - Tamaş, Papp, Varela, Guilherme - Bourceanu, Filip - Chipciu, Stanciu, Tănase - Rusescu

Pînă la acest meci, Steaua va juca joi seară, în deplasare cu Petrolul, în manşa tur a semifinalelor Cupei României.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
humanimal
humanimal  •  02 Martie 2015, 19:05
Postat de sestie.ro pe 02 Martie 2015, 10:06

Steaua doar daca vrea va ceda campionatul, si nu are cui sa-l cedeze decat unei insolvente Petrolul care in mod normal nici loc in prima divizie nu poate avea. Nu mai vazusem un meci intreg de mult timp, Steaua a aratat ca e echipa buna, poate daca juca Mihai Costea aveau un Ibrahimovic din Romania, a gresit si el si clubul, el trebuia sa se concentreze mai mult in teren si sa marcheze mai mult cat a jucat dar atunci avea probeme extra-sportive .... ar trebui sa il reprimeasca desi pare imposibil

Problema e ca Steaua joaca precum o echipa aflata in insolventa. In teren nu se vede nimic iar pe banca nu sunt solutii. Daca mai pui la socoteala ca Rusescu si Bourceanu sunt imprumutati si vor pleca la vara, pe cine te bazezi pentru calificarea in Champions League? Galca nu rezista pana la final. Daca pierde prima pozitie sigur va fi demis.

valiro
valiro  •  02 Martie 2015, 11:50
Postat de steauaucl pe 02 Martie 2015, 10:44

STEAUA a slabit mult in perioada asta de iarna...a slabit in faptul ca nu valorifica mai mult ocayiile create...degeaba alerga mai mult degeaba fac posesie...POSESIA TREBUIE SA SE VADA PE TABELA LA UN MOMENT DAT ! Acel moment la STEAUA nu mai vine si aici nu gasesc decat un singur vinovat !!! Galca ! lasand deoaprte speculatiile ca sunt perosane in club care nu il mai vor ..TU CA ANTRENOR TREBUIE SA STI CARE E JUCATORUL CARE ,, TE TRAGE INAPOI,, SI LA ACEL JUCATOR IN PAUYA SAU DUPA PARTIDA I PUI PUMNUL IN GURA SCURT SI LA SUBIECT !!!! ASA SE PRACTICA ORIUNDE IN LUMEA ASTA .vedeti si voi decalartiile fostilor jucatori a lui Mourinio... daca nu faci asta la un club mare precum STEAUA esti PA

Mai bine te uita ca Steaua a slabit prin plecarea lui Keseru, Szukala si Sanmartean. Pe cine au adus, ce au investit din banii luati pe cei 3 ? Dupa ce raspunzi la asta, sa te intrebi de ce nu mai joaca Steaua ca in tur.

freegigi
freegigi  •  02 Martie 2015, 11:14
Postat de shab pe 02 Martie 2015, 11:06

Cei doi vor sta in meciul de cupa. Alt articol amatorist tipic jesepe. Tolontane, spanzura-te.

Nu stau in cupa, nu mai vorbiti aiurea.Stateau daca luau rosu, gălbenele se cumulează doar pt meciurile din campionat.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează