FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Problemele "cîinilor" nu-i sperie pe toţi: "Să o antrenez pe Dinamo rămîne visul meu!"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 31 decembrie 2012 13:39

Dinamo trece printr-o perioadă critică din punct de vedere financiar şi va începe returul cu un alt antrenor pe bancă, Cornel Ţălnar. Tibor Selymeş, fost jucător al "cîinilor", îl înţelege pe Dorinel Munteanu că a ales să plece în Rusia şi spune că cea mai mare dorinţă a sa e să fie antrenor în Ştefan cel Mare.

"Dacă ar fi avut asigurate toate condiţiile ca să facă performanţă şi ar fi plecat aşa de repede, puteai să-l acuzi. Dar aşa? La Dinamo e o perioadă grea, iar el în timpul acesta a primit o ofertă mai bună. Cu ce e vinovat?

Nu pot spune dacă m-aş fi dus la Dinamo în locul lui, pentru că pe mine nu m-a mai căutat nimeni de acolo de foarte mult timp. Oricum, să o antrenez pe Dinamo rămîne visul meu! Sper să-şi rezolve poblemele, pentru că eu nu-mi pot imagina fotbalul românesc fără Dinamo şi Rapid", a spus Selymeş la Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
balzabucu
balzabucu  •  02 Ianuarie 2013, 10:50

nici scotieni nu isi imaginau campionatul lor fara glasgow rangers

dog_one
dog_one  •  31 Decembrie 2012, 18:57

RESPEKT TYBOR!

nikonist
nikonist  •  31 Decembrie 2012, 18:14

nu stiu ce grad ar fi putut sa aibe Selimes, in 1989 avea 19 ani... dar tu demonstrezi ca ai un grad ridicat de ....hai sa zicem :absurditate .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează