FOTBAL  »  Superliga  »  BARAJ

Ziua și ora meciurilor retur din barajul pentru Liga 1 » Chiajna și U Cluj, în avantaj după manșele tur

U Cluj - Dinamo 2-0 // foto: Cristi Preda - GSP
U Cluj - Dinamo 2-0 // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 12:31 / Actualizat luni, 23 mai 2022 16:03

Meciurile retur din barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1, Chindia - Concordia Chiajna, respectiv Dinamo - U Cluj, vor avea loc pe 29 mai.

Când a mințit Becali? Acum susține că nu i-a dat bani la cazinou fostului președinte CCA, în 2010 spunea cu totul altceva!
FCSB
Când a mințit Becali? Acum susține că nu i-a dat bani la cazinou fostului președinte CCA, în 2010 spunea cu totul altceva!

Când se joacă Chindia - Chiajna și Dinamo - U Cluj, meciurile retur din barajul pentru Liga 1

Ambele meciuri retur se vor juca pe 29 mai. Chindia - Concordia va deschide ziua de fotbal, de la ora 18:15, iar Dinamo - U Cluj se va juca de la 21:00. Primul meci va avea loc la Ploiești, pe „Ilie Oană”, al doilea pe arena Dinamo din „Ștefan cel Mare”.

Dinamo și Chindia luptă să întoarcă rezultatele din tur

Deși au de recuperat un handicap de două goluri, dinamoviștii nu disperă. Fanii din Peluza „Cătălin Hîldan” au în continuare încredere în favoriții lor. 

Ei se inspiră din triumful celor de la Manchester City, care au cucerit Premier League câștigând meciul cu Aston Villa, 3-2, deși erau conduși în minutul 76, 0-2.

Duminică nu vom avea doar UN SFERT DE ORĂ pentru a întoarce acel 2-0 de la Cluj. 

Vom avea 90 de minute. Și chiar dacă vor deschide ei scorul, tot trebuie să credem că Dinamo poate înscrie de 3 ori acasă, în Groapă, CU STADIONUL PLIN și cu atmosferă de meci pe viață și pe moarte.

- mesaj PCH

Și cei de la Chindia rămân optimiști. Dâmbovițenii speră să elimine greșelile din jocul lor și să își păstreze locul în primul eșalon. 

„Toți cei care suntem în club trebuie să ne capacităm pentru retur. Trebuie să avem atitudine pentru fiecare duel pe care îl avem în timpul jocului”, a transmis antrenorul Emil Săndoi.

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Dinamo a luat licența » „Câinii” pot juca în Liga 1 dacă întorc soarta barajului cu U Cluj

Gigi Becali anunță ce transferuri vrea la FCSB » Îl laudă pe atacantul pe care MM Stoica l-a refuzat când era liber

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
axxell
axxell  •  23 Mai 2022, 17:38

Haide 'U' !

breitner
breitner  •  23 Mai 2022, 16:00

De fapt e Chindia - Concordia!

tororosso
tororosso  •  23 Mai 2022, 15:05

Dinamo se inspiră din triumful celor de la Manchester City dar normal ar trebui să și transpire ca cei de M. City . Să te inspiri după o echipă mare trebuie să fi și tu ca valoare măcar 50% sub ei. La Dinamo sunt 50% din echipă cărora le expiră contractul și puțini sunt aceia care vor prelungirea . Ce dăruire poți avea atunci când ști că returul cu U.Cluj este ultimul . Să câștigi cu 3-0 foarte greu dar cum echipa nu a fost meci să nu primească gol ...imposibil .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează