FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Propunere inedită pentru Costel Gâlcă: ”O să prindă naţionala, mizează pe el!”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 20 ianuarie 2015 14:50

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, face lobby pentru tinerii din curtea echipei, în special pentru Valentin Cojocaru, portarul de 19 ani din lotul campioanei.
Cum Giedrius Arlauskis are şanse mari să plece în vară, Steaua trebuie să caute un al treilea portar pentru a-l înlocui. Oficialul ”roş-albaştrilor” consideră însă că ar trebui ca Gâlcă să mizeze din sezonul viitor pe Cojocaru.

"Poate prinde şi naţionala în 2-3 ani. Ar fi păcat să investim în alt portar, dacă va pleca Arlauskis, cînd îl avem pe Cojocaru. Avem nevoie de 3 portari, dar eu zic că ar trebui să ne orientăm spre unul tînăr şi să mizăm pe talentul pe care îl avem în curtea noastră. Totul e să aibă jocuri în picioare", a spus Helmuth Duckadam la DolceSport.

10 meciuri are Cojocaru la prima echipă a Stelei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
alexgsp
alexgsp  •  21 Ianuarie 2015, 06:11

Mult fis pt nimic.Cojocaru dupa cum am mai spus trebuie sa aibe meciuri si grele nu aiureala din Campionatul intern unde Steaua este slaba caci nu are concurenta in Romania. Steaua nu poate creste si nu asteptati prea mult caci este naiv. Cind Dinamo avea echipa , cind Craiova avea echipa cind Pitestiul avea echipa Steaua avea meciuri competitive de unde putea sa creasca. Acum va amagiti . JUcatorii sint rudimentari comparind cu vestul si de aceea se intorc acasa sau nu au jucat pe la echipele pe unde au ajuns. Sint buni acasa dar odata scosi afara nu sperie pe nimeni. Radu Stefan fara surle si fanfare sta de ani buni in Italia si a prins experienta si nu la ajuta nimeni, asta da jucator.

vladutz13
vladutz13  •  20 Ianuarie 2015, 16:00

Sa prinda Nationala??? Tatarusanu si Pantilimon sunt amandoi titulari in vest, la echipe bunicele si mai au in fata inca vreo 8-10 ani de cariera.

george.becali
george.becali  •  20 Ianuarie 2015, 15:33

Pe Cojocaru il vreau la nationala si la anu vandut pe 10 milioane de euro. Cine nu este de acord, 9 matanii si sa-i pupe mana lui Mache.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează