FOTBAL  »  Superliga  »  PROTEST

Protest inedit al unui club din Germania! Au recurs la acest gest după ce doi jucători care sunt refugiați au fost agresați

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2016 09:46

Clubul din Germania Deinster SV a modificat în photoshop fotografia de grup a echipei. Toţi jucătorii au devenit de culoare. Imaginea a fost postată pe Facebook, în semn de protest după ce doi dintre jucătorii formaţiei, care sunt refugiaţi sudanezi, au fost victimele rasismului, anunță bbc.com.

"Violenţa împotriva refugiaţilor este penibilă. Emad şi Amar, sunteţi ai noştri şi suntem bucuroşi că vă aflaţi alături de noi", este mesajul care a fost postat ca descriere a fotografiei. 

Antrenorul Soenke Kreibich a recunoscut că sudanezii au fost abuzaţi verbal şi fizic în timpul sărbătoririi Paştelui catolic. Emad ar fi fost trântit la pământ şi bătut.

"Am modificat fotografia de grup a echipei pentru a lua poziţie. Trebuie să fie clar că Emad şi Amar sunt parte a echipei noastre, nu o minoritate pe care o poţi agresa pentru a te elibera de frustrări".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
blochin
blochin  •  01 Aprilie 2016, 12:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  01 Aprilie 2016, 11:41

cum poate fi categorisita,insa,violenta refugiatilor fata de catatenii tarii care a gresit primindu-i ? de ce spun asta ? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează