FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prunea i-a enervat iar pe şefii lui Dinamo!

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2010 00:00

Florin Prunea a reuşit să tulbure din nou apele în Ştefan cel Mare după ce a declarat ieri că Victor Piţurcă e cel mai bun antrenor din România, mai bun decît tehnicianul lui Dinamo, Ioan Andone.

"Piţurcă e cel mai bun antrenor din România. Andone n-are de ce să se supere, e acolo, lîngă el. Ando e un fost jucător emblematic pentru Dinamo, dar eu am lucrat o bună perioadă cu Piţi la FRF. Revenirea lui Piţi era un cîştig nu doar pentru Steaua, ci pentru tot fotbalul românesc". Şefii din Ştefan cel Mare n-au gustat prea mult afirmaţiile lui Prunea, atenţionîndu-l că nu era cazul să-l pună într-o lumină proastă pe Andone.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
florin44
florin44  •  15 August 2010, 01:03

Bai Prunea, nu ai "lucrat" la FRF, ai FURAT cit ai fost la FRF! Ai pacalit si acolo, cum ai pacalit si fotbalul cind erai jucator! Oare cum de nu te dau cei de la Dinamo afara, nu s-au dumirit inca asupra caracterului tau infect, asupra nepriceperii tale, asupra vidului pe care-l ai in cutia craniana?!? Daca Bedea si Comp. nu te-au "citit" inca, sa ceara ajutor la SRI, SPP, la alte institutii care au specialisti in a-i depista pe impostori si neaveniti!

flafy
flafy  •  14 August 2010, 14:38

yo zic ca ambii sunt la fel de buni numai ca piti mizeaza pe rezultat si pe tactica si ando merge pe spectacol! yo sincer prefer spectacolul acum fiecare cu parerea lui dar yo zic ca Rednic e mai bun ca ando si ca piti si ca cel mai mare antrenor roman e Mircea Lucescu!

laleauaneagra
laleauaneagra  •  14 August 2010, 11:57

nu prea stiu cat se pricepe el la antrenorat de poate sa faca astfel de afirmatii. M ai bine ar avea grija de aportul sau la club. MULT RESPECT

Vezi toate comentariile (7)
Comentează