FOTBAL  »  Superliga  »  NAŢIONALĂ

Prunea: "Va fi linişte cînd nu vom mai avea echipă calificată direct în Liga Campionilor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2010 00:00

Managerul sportiv al lui Dinamo, Florin Prunea,  crede că nebunia din fotbalul românesc a fost iscată de banii pe care echipele care merg în Liga Campionilor îi primesc. Oficialul roş-albilor a vorbit şi despre echipa naţională.

"Eu am înţeles exact mesajul pe care Răzvan a vrut să-l transmită, e o analiză corectă, aici nu vorbim de lumea a doua, a treia, ci de fotbalul românesc. Nu e uşor cu atmosfera din ultima perioadă, creată artificial, e normal să cedezi. Naţionala a făcut un joc bun, nu merita să piardă.

E un început de campanie, trebuie să avem încredere. Răzvan va contura un unsprezece de bază, apoi lucrurile vor intra pe un făgaş normal. Din păcate, la naţională, timpul nu-ţi permite să ai jucătorii prea mult timp la dispoziţie. Mai contează şi inconstanţa jucătorilor noştri. Îl înţeleg perfect şi pe Cristi Chivu, că s-a supărat şi a răbufnit.

Lipsa de valoare? Cred că fotbalul românesc produce în continuare. După 4-5 ani de UE, vedem că la echipele mari, nu vreau să le iau din merit, dar jucătorii noştri autohtoni nu participă la meciuri din Liga Campionilor.

Sînt convins că şi anul acesta echipele româneşti vor face tot ce depinde de ele pentru a strînge cît mai multe puncte. Toată lumea a luat-o razna din cauza banilor care se iau de aici. O să vedeţi ce linişte va fi cînd nu vom mai avea o echipă calificată direct în grupele Ligii Campionilor.
Din păcate, anumite personaje care n-au nimic în comun cu fotbalul nu fac decît să iasă în faţă şi să facă scandal, să vorbească despre alţii", a spus Prunea la "Contraatac", de la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  02 Iunie 2010, 18:35

este MERITUL rapidului si al stelei ca avem asa multe echipe in cupele europene dar cat de curand nu vom avea mai multe de 3!!nici nu meritam sa jucam in europa cu echipele astea care le avem

 •  02 Iunie 2010, 18:18

Puscariasule,in numele cui vorbesti???.La FRF nu mai esti,la Dinamo nici atat.

 •  02 Iunie 2010, 17:28

Corect ! Ai dreptate 100%.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează