FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

"Pufi" îi dă lecții de management lui Rotaru: "Eu așa aș face în cazul transferului lui Ivan"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2016 17:53

Știrea oferită ieri de spaniolii de la Sport conform căreia Andrei Ivan de la CSU Craiova ar urma să plece la echipa secundă a Barcelonei a isterizat fotbalul românesc. 

Oamenii din fotbalul românesc s-au împărțit în două tabere: unii îl sfătuiesc pe Ivan să semneze cu formația catalană, în timp ce alții sînt contra acestei decizii.

Ultimul care a intrat în grupul sfătuitorilor este portarul lui CSU, Cristi Bălgrădean, care oferă lecții de managament oficialilor olteni în privința transferului atacantului de 19 ani, dorit și de Steaua.

"Ivan trebuie să rămînă cu picioarele pe pămînt pentru că pînă acum încă n-a realizat nimic. A dat doar 4 goluri. Trebuie să rămînă modest și să muncească în continuare.

Am citit și eu în presă despre eventualul său transfer la Barcelona. Eu pot să zic doar că n-aș vrea să plece la Steaua. Sincer, eu n-aș întări Steaua. Nu aș vrea ca Ivan să plece la Steaua. Dacă aș fi patron, eu nu l-aș da la o contracandidată", a spus Cristi Bălgrădean la Dolcesport.

Playtech: Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva Covid-19


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Ianuarie 2016, 21:13

nici eu nu il vreau pe marele ivan ! sa se duca unde o vrea,numai la steaua nu il vreau !

clona.mea
clona.mea  •  06 Ianuarie 2016, 20:50
Postat de eugen76_pan pe 06 Ianuarie 2016, 19:56

bravo ma!nu ma asteptam la Belgradean sa spuna asta..TOT RESPECTUL MEU PENTRU EL!

... ”tu și respectul” = ” baba și aruncătorul de grenade”. Ești în stare să o duci pe muica-ta în Italia la produs și vorbești de respect. Jenant. Ce te faci dacă începe și digipușcăriașul să spună că a fost drogat când a susținut CSU și că defapt ... adică adevărul? pe cine mai susți tu atunci. Vezi că a e un loc liber la Pandurii, plus că nu te poate înjura nimeni. Ăia, sunt și olteni și au și echipă. Devi regele postacilor huilă, jenel cel cu sânge mixat- oltean,polonez, sârb, maghiar, gipsy, rus, lipovean etc. Până la urmă tu nu ești mincinos... odată ce nu ști cine ți-a fost tată...

eugen76_pan
eugen76_pan  •  06 Ianuarie 2016, 19:58

SE pare ca Belgradean e mai oltean decat oltenii!cinste lui..cu declaratia asta a intrat la inima leului alb-albastru!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează