FOTBAL  »  Superliga  »  ÎL VOR PE ALEXA

Pulhac oferit Timişoarei

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2008 00:00

Dinamoviştii îl vor neapărat pe Alexa. Roş-albii încearcă fel şi fel de variante ca să-l readucă pe cel poreclit "Chirurgul", zilele trecute oferindu-l pe Pulhac bănăţenilor ca monedă de schimb! "L-aţi vrut de atîtea ori şi de multă vreme, v-am refuzat pentru 1,5 milioane de euro, facem acum schimbul, Pulhac pentru Alexa!", a sunat mesajul bucureştenilor. Timişorenii au declinat oferta: "Vorbim doar după ce Pulhac se va face bine şi va fi apt de joc!". Fundaşul stînga a suferit o entorsă la genunchiul drept, stă de două luni şi va mai pierde încă 6.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  09 Decembrie 2008, 08:03

Nu are rost sa comentam ce a fost,cu totii gresim.Pulhac este a lui DINAMO si in teren a dovedit-o. Zgomotul cel mai mare l-a facut GSP-TV , de ca sunt mari ziaristi. Eu zic sa ne calmam cu totii pt. binele echipei si sa mergem inainte ca si cum nu s-a intimplat nimic. Vine perioada de pregatire lotul trebuie sa aiba liniste,liniste si iar liniste. HAI DINAMO

 •  08 Decembrie 2008, 12:18

lasati-l pe Pulhac! este de viitor! a gresit si el. toti gresim si avem nevoie de a doua sansa in viata! ei pulhac merita a doua sansa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează