FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Pus la zid » Gabi Mureşan a fost criticat vehement pentru eliminarea de la Galaţi

Mureșan a părăsit abătut terenul după ce a fost trimis la vestiare de Sebastian Colțescu // Foto: Mediafaxfoto
Mureșan a părăsit abătut terenul după ce a fost trimis la vestiare de Sebastian Colțescu // Foto: Mediafaxfoto

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 14 august 2012 20:46

Mijlocaşul defensiv va fi amendat şi va fi suspendat cel puţin trei etape.

Eliminarea de la Galaţi i-a adus critici dure lui Gabi Mureşan. Atît antrenorul Ioan Andone, cît şi conducătorii clubului feroviar au taxat intrarea dură a mijlocaşului central, cu talpa pe tibia lui Stromajer, din minutul 22 al meciului cu Oţelul.

"Voi avea o discuţie cu Gabi Mureşan. Normal că sînt supărat pe el, nu e permis să te expui în halul ăsta la 70 de metri de poartă. Nu se poate aşa ceva, ca un jucător să pună în pericol munca întregii echipe!", a tunat Ando la finalul partidei.

Mureşan nu se află la prima eliminare de acest gen. Închizătorul CFR-ului a încasat 6 cartonaşe roşii în toate competiţiile din sezonul trecut. "Eliminarea lui Mureşan a fost absolut corectă. Eu sînt sigur că nu a vrut să comită un fault atît de dur, dar Dumnezeu de aceea le dă creier oamenilor, pentru a gîndi şi pentru a-şi coordona mişcările, de la cap pînă la picioare! Nu pot să-mi dau seama de ce face asemenea gesturi, mai ales că are vreo 4-5 faulturi de genul acesta pe an", a spus finanţatorul Arpad Paszkany.

Minim 3 etape de suspendare
Pe lîngă că va fi amendat, Mureşan va rata derby-ul cu Rapid de peste două etape şi foarte probabil şi confruntarea cu Petrolul din etapa a 7-a. "M-a deranjat eliminarea lui Mureşan. De foarte multe ori am rămas în inferioritate numerică din cauza lui. Din fericire, prostia lui a fost compensată de băieţi prin atitudine. O să ne consultăm cu antrenorul şi vom vedea dacă îl vom amenda sau nu", a menţionat preşedintele vişiniilor, Iuliu Mureşan.

Rulajul de efect al lui Andone
Tehnicianul Ioan Andone a schimbat formula de start de la meci la meci. Faţă de partida de la Liberec, la Galaţi antrenorul feroviarilor a operat 8 modificări. "Chiar vorbeam cu Ando înainte de meciul cu Oţelul şi i-am zis că poate ar fi bine să facă 4-5 schimbări în prima echipă, iar el mi-a zis că poate face 8. E curajos şi îmi place acest lucru. Noi aşa am cîştigat şi campionatul trecut pentru că am avut lot valoros şi am putut rula toţi jucătorii", a spus preşedintele Mureşan.

13 cartonaşe roşii a încasat Mureşan în ultimele 6 sezoane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
cfrclujole
cfrclujole  •  21 August 2012, 15:17
Postat de serban_ionescu pe 15 August 2012, 12:45

e un pericol pentru fotbalisti! a imbatranit si are intrari intarziate, care pun pericol viata jucatorilor!!Atentie cfr! atentie liga! atentie frf!!

Atentie SRI, FBI, CIA, Mosad, etc!:))

haideusicfr
haideusicfr  •  16 August 2012, 11:31

Muresan e un foarte bun jucator.Doar ca e prea *naiv* am spus=o cu indulgenta sa priceapa cu se mananca competitia asta numita fotbal.Face faulturi inutile ,badaranoase .Dar nu periculoase.Sunt altii mult mai a dreaq ce rup picioare fara sa ia macar un galben. Imi pare rau de cele ce le=a patit Sarghi de exce nu au nici o legatura cu Muresan .Era demult eliminat. CFR=ul da dovad ca e o echipa disciplinata si care pedepseste prostia...

fotbalfan
fotbalfan  •  15 August 2012, 21:37
Postat de bazileon pe 15 August 2012, 09:11

Imi pare rau sa citesc asa ceva si aceasta atitudine, impartasita frecvent si de conducatorii CFR este cauza pentru care Muresan, om rezonabil altminteri, a ajuns un astfel de cotonogar. Nu are nici o importanta cat de faultat e el si este evident ca daca nu juca la CFR ar fi luat si mai multe rosii. De altfel mai toti feroviarii au o accentuata aplecare spre jocul foarte dur, ce-si are explicatia atat in solicitarea expresa a conducerii (tehnice si administrative) cat si in permisivitatea (scontata) arbitrajelor. Cred ca e de prisos sa amintesc de gravele accidentari ale unor Grigore, Plesan, Bratu executate deliberat sub ochii unor arbitri complezenti. Fair play e cuvantul!

bratu s-a accidentat din cauza gazonului. ce naiba, mai, ne credeti tampiti si uituci? plesan si grigore au fost faulturi de joc, din pacate s-au accidentat. ce zici de sanmartea ncare l-a pus pe bara pe deac pt cateva luni ???

Vezi toate comentariile (23)
Comentează