FOTBAL  »  LIGA 1  »  DORINȚĂ

Pus pe lista de transferuri de CS U Craiova, Bawab s-a orientat repede: "Ar fi un lucru bun o ofertă de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2016 19:51

Gigi Becali i-a promis lui Laurențiu Reghecampf că-i va aduce mai mulți jucători, însă pînă acum n-a reușit decît să-i repatrieze pe Pintilii, Bourceanu și Pîrvulescu. 

Atacantul Thaer Bawab (30 de ani), fotbalist care și-a făcut junioratul la Real Madrid și Barcelona, e printre fotbaliștii cu salarii mari  de care CSU Craiova încearcă să scape în această iarnă. 

"Nu am vorbit cu nimeni de la Steaua. Ar fi un lucru bun o ofertă de la Steaua. Mi-ar plăcea să lucrez cu Reghecampf. Dacă voi ajunge acolo, voi demonstra ce jucător bun sînt", a spus Bawab pentru Digi Sport.

"Nu ştiu nimic deocamdată şi aştept să vorbesc cu conducerea. Din ce am auzit, vor să scape de jucătorii cu salariile mari. Cu mine nu a fost nici o discuţie de prelungire a contractului. Sînt deschis la orice ofertă. Pînă acum nu am discutat nimic" Bawab

Playtech: BOMBĂ! Scoțienii: Ianis Hagi PLEACĂ de la Rangers! Gerrard a luat o decizie ȘOC


Comentarii (6)
alternativa.fc
alternativa.fc  •  10 Ianuarie 2016, 09:52

CRAIOVA trebuie sa redevina OLTENIA. Solutia pentru a iesi din mediocritatea caracteristica unei echipe strict universitare este : Reformarea Clubului CSU la toate sporturile si mai ales la fotbal OLTENIA 'U' CRAIOVA. Acum in 2016 printr-o reformare a clubului poate aparea OLTENIA Universitatea CRAIOVA ca o reunificare a denumirilor. Stema din 1983 incadradata de OLTENIA si Universitatea scris pe arcul stemei. Acum la 100 de ani de cand s-a numit OLTENIA (1915) si dupa 50 de ani de cand s-a numit Universitatea (1966) s-ar numi OLTENIA Universitatea CRAIOVA sa se regaseasca ambele denumiri. Acasa in alb-albastru si in deplasare si ca echipament alternativ bazat pe rosu-galben culorile specifice Olteniei, ar face ca clubul universitar sa fie mai puternic si mai profesionist reprezentant al Olteniei. Chiar pe stema poat aparea 2 flaguri alb-albastru in stanga si galben-rosu in dreapta simbolizand culorile echipamentului acasa/deplasare si formand tricolorul

gerulozaurus
gerulozaurus  •  09 Ianuarie 2016, 23:58
Postat de guyencea pe 09 Ianuarie 2016, 23:40

fcsb MIZERIA BLATISTA a Romaniei!!

priviti copii, iata cum arata modelul suporterului dinamovist esuat in viata, mai simplu spus, un ratat...si dinamovist 'doua grele' :)

guyencea
guyencea  •  09 Ianuarie 2016, 23:40
Postat de guyencea pe 09 Ianuarie 2016, 23:39

fcsb MIZERIA BLATISTA a Romaniei!!

fcsb MIZERIA BLATISTA a Romaniei!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează