FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN 2-0

Pustai: "La felul cum am jucat azi, nu puteam emite pretenţii"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, e de părere că echipa sa nu putea emite pretenţii să cîştige vreun punct după prestaţia pe care a avut-o în această seară.

"A fost un meci cu două reprize diferite. În prima repriză, ambele formaţii au jucat slab, în a doua doar una a jucat slab. Din păcate, Gaz Metan a fost această echipă. E foarte greu să scoţi puncte din deplasare dacă nu ai posesie şi nu pui probleme adversarului. La felul cum am jucat azi, nu puteam emite pretenţii. Au fost prea mulţi care au jucat slab. La un moment dat am riscat, nu am vrut ca Munteanu să ia al doilea galben, am schimbat ceva tactic, dar tot degeaba. Atît a fost să fie azi. Din păcate, nu e frumos ce se întîmplă pe stadionul Steaua, sînt prea multe cuvinte grele şi urîte. Te simţi iritat şi ca adversar al Stelei din cauza unor astfel de cuvinte", a spus Pustai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
 •  22 Martie 2010, 16:12

voi chiar ati crezut ca bate gazu la steaua....cu cine ma ? fara atacanti nu se poate da gol....si voi ziceti de blat....lol....sunteti degeaba!!!

gazistu
gazistu  •  22 Martie 2010, 14:19

PUSTAI AI DREPTUL SA NU ZICI NIMIK, SA VA FIE RUSINE CELOR CARE VATI DAT IN HALUL ASATA LA O PARTE , AL 4LEA MECI CU STEAUA CARE NU JOAKA NIMIK DAR II "AJUTAM" NOI SAU "FLUIERASII"....HALAL.. IN FELUL ASTA INCEPEM SI NOI SA CONTESTAM PE CINE SE OKUPA CU LUCRURILE ASTEA....R U S I N E

 •  22 Martie 2010, 12:58
Postat de crisdecluj pe 21 Martie 2010, 22:49

RUSINE!! AVEAM MARE ÎCREDERE ÎN TINE CA OM SI ANTRENOR! NE-AI DECEPTIONAT PE MULTI ,STELISTULE!!! CARACTER Z E R O O O !!!

pentru cris de cluj......... tu ai caracter? ca scri pe net fara sa sti mai nimic

Vezi toate comentariile (18)
Comentează