FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN MEDIAŞ 0-1

Pustai: "Să rămînem cu picioarele pe pămînt, sîntem o echipă mică, dar ne apărăm şansele"

Cristi Pustai
Cristi Pustai

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2010 00:00

PREMIUM LIGA - GSP TV // Antrenorul medieşenilor, Cristi Pustai, e mulţumit că elevii săi au speculat momentul dificil al Stelei, care venea după două meciuri grele, cu Rapid, însă spune că echipa trebuie să rămînă cu picioarele pe pămînt.


"Am reuşit să spargem gheaţa în Bucureşti, mă bucur că am reuşit să speculăm momentul bun, faţă de echipa adversă, care a acumulat oboseală. Am speculat la maximum, ne-am creat ocazii, am fi putut înscrie de mai multe ori.

Am fost nevoit să fac o schimbare la pauză care ne-a cam dereglat puţin, dar am reuşit să închidem şi zona centrală cînd am jucat un 4-5-1.

Oricine îşi doreşte să cîştige contra Stelei, e echipa cea mai titrată din Liga 1. Nu mi-a plăcut astăzi că nu au fost specatori, fotbalul e un spectacol. Actele de huliganism trebuie însă înlăturate.

Vrem să obţinem cît mai mult de la fiecare meci, trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt, sîntem o echipă mică, dar ne apărăm şansele"
, a spus Pustai la "Premium Liga", de la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
gazistu
gazistu  •  14 Noiembrie 2010, 21:10

unde a fost steaua prima repriza? si apropo, precedentele 4 meciuri cu steaua , am inteles ca lea dat gazu toate punctele stelei, de ce nu lau imprumutat pe vatca, fiind platit tot de ei, de steaua, probabil deaia neau batut 4/4, pana in mom de fatza, mai pe intelese, am stat capra stelei, leam dat meciurile pana acum

georgerapidistu21
georgerapidistu21  •  14 Noiembrie 2010, 19:34

Felicitari Gaz Metan! Rezultatul este corect. Desi sunt negru de suparare, trebuie sa recunosc ca asta e nivelul in acest moment al Stelei. ZERO!!! In sfarsit am vazut si eu un stelist care recunoaste ca steaua nu joaca nimic la voi daca nu joaca stancu bine sunteti morti

mirel_varg
mirel_varg  •  14 Noiembrie 2010, 19:30

mai asta de iti zici DRAKU,tineti gura,habar nu ai de fotbal,castiga cine joaca mai bine,si ma pis eu pe fatza ta de fraier

Vezi toate comentariile (9)
Comentează