FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 2-2

Putea decide calificarea! Încă un transfer ratat pentru FCSB din cauza lui Becali » Jucătorul merge în prima ligă din Spania

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 08:46

După 2-2 cu Viktoria Plzen, antrenorul Nicolae Dică s-a plâns de lipsa unui fundaș central, dezvăluind că mai mulți jucători defensivi au refuzat să vină în România.

FCSB era gata-gata să bată palma şi să obţină semnătura fundaşului central sârb Bogdan Planici, de la Vojvodina, 26 de ani, dar totul a picat după ce Gigi Becali a anunţat transferul în direct la TV Digi Sprt, acum două săptămâni. "Gata! L-am luat. Avem fundaş central", spunea patronul.

Doar că nu era nimic rezolvat, iar în momentul când cei de la Vojvodina au aflat declaraţiile, au mărit suma de transfer la 500.000 de euro. Becali a refuzat să scoată acești bani din buzunar, iar Planici urmează să semneze cu Girona, echipă nou-promovată în LaLiga.  Acesta mai este dorit și de Konyaspor, formație din prima ligă turcă.

 Fotbalistul sârb a fost luat de Vojvodina de la OFK Belgrad în schimbul a 400.000 de euro în urmă cu un an. De-a lungul carierei, Planici a mai jucat la FK Bezanjia, Jedinstvo Uzice, OFK Belgrad și Steaua Roșie Belgrad.

600.000 €este cota lui Planici, potrivit transfermarkt.de

Citește și: Pintilii cere de urgenţă un fundaş central: "Nu trebuie neglijată defensiva!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
timm
timm  •  26 Iulie 2017, 11:34

Echipa sateasca fcsb nu are antrenor.

ray51
ray51  •  26 Iulie 2017, 11:15

Nu ai meserias central in aparare. Bun. Da' inchizatori ai? De aia care-si dau suflarea pe teren... Scartaie mai multe la FCSB. Mentalitatea de 'senator' de drept a unora, diminueaza efectul de grup monolit al echipei. Dica, ai cuvantul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează