FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Qaka a făcut vizita medicală și a semnat cu FCSB: "Sunt obosit, dar a meritat" » Clauză impresionantă pusă de Becali în contract

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2018 20:35

Kamer Qaka a efectuat azi vizita medicală și a semnat cu FCSB. Mijlocașul a semnat un contract pe 5 ani cu formația roș-albastră. Așa cum obișnuiește în cele mai multe cazuri, Gigi Becali i-a fixat albanezului de 23 de ani o clauză de reziliere impresionantă: 20 de milioane de euro. 

Fotbalistul venit de la CSM Poli Iași în schimbul a 450.000 de euro (85% din drepturile federative ale jucătorului) va purta numărul 92, același pe care l-a avut și la Iași.

"A fost o zi foarte lungă, dar am semnat cu Steaua şi sunt foarte fericit. Sunt obosit, dar a meritat efortul. Am semnat cu cea mai bună echipă din România şi sunt foarte fericit! Și tatăl meu e foarte mândru, e o mare realizare pentru mine să semnez cu Steaua, e un club mare.

Acest transfer înseamnă mult pentru mine, pentru familia mea, pentru cariera mea. Vor să joc şi să dau sută la sută, la fel cum am făcut la fiecare echipă. Voi da totul pentru Steaua, pentru echipa mea.

Sper ca viitorii mei colegi să ia titlul, bineînţeles că îmi voi încuraja echipa. Fiecare jucător al Stelei este foarte bun. Îmi plac toţi, pentru că sunt jucători de clasă. Voi fi fericit să mă antrenez şi să joc împreună cu ei”, a declarat Qaka conform TV Telekom Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (33)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  17 Mai 2018, 10:06

Welcome , Kamer Qaka !

idi53
idi53  •  17 Mai 2018, 09:03

urmatorul jucator ce va fi distrus de Becali!

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  17 Mai 2018, 08:33

Cine a facut transferul șeful fermei de ovine?deoarece Becali nu are nici o legătură cu aceasta echipă fără nume.Cît mai păcălerste acest individ trecut în facultate la Poarta Albă o tară intreagă,FRF și Liga dorm în papuci.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează