FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Bouhenna și-a găsit repede echipă, după ce a reziliat cu FCSB » Urmează să fie prezentat în cel mai scurt timp

Rachid Bouhenna (numărul 29) a reziliat cu FCSB și va semna în Grecia, cu Ionikos Nikeas.
Foto: Imago
Rachid Bouhenna (numărul 29) a reziliat cu FCSB și va semna în Grecia, cu Ionikos Nikeas. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 15:27 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 16:14

FCSB i-a reziliat contractul lui Rachid Bouhenna, însă fundașul de 31 de ani nu stă prea mult pe tușă. Și-a găsit angajament și urmează să fie prezentat în cel mai scurt timp în Grecia, la ultima clasată, la Ionikos Nikeas. 

300 de mii de euroeste cota de piață a fundașului algerian, potrivit Transfermarkt

Stoperul algerian nu a mai prins lotul în ultima perioadă, nici nu a fost în cantonamentul din Antalya alături de echipa lui Mihai Pintilii. Este al 9-lea jucător care a părăsit gruparea roș-albastră în acest mercato. 

Adrian Mititelu se predă în scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „Sepsi va câștiga procesul” » „Sabotat” de propriul angajat: „Abia azi am aflat”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu se predă în scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „Sepsi va câștiga procesul” » „Sabotat” de propriul angajat: „Abia azi am aflat”

Rachid Bouhenna, reîntâlnire în Grecia cu foști jucători din România

Apărătorul a mai jucat în campionatul intern la Sepsi și la CFR Cluj, algerianul va ajunge la o formație elenă la care mai evoluează și alți foști fotbaliști din Liga 1: fundașul stânga Simo Rumbullaku, ex-UTA și ex-Chindia și stoperul Hugo Sousa, ex-Sepsi. 

2022este anul în care Bouhenna a câștigat titlul cu CFR Cluj

Bouhenna va lupta și pentru salvarea de la retrogradare a noii sale echipei. Care și-a reaprins speranțele pentru evitarea ligii secunde după recenta victorie, 2-0, pe terenul Lamiei, echipa de care o mai desparte un punct în prezent. 

În ultimele zile, Bouhenna a transmis că este dispus să se despartă de FCSB, la care a adunat 9 prezențe, doar dacă-și primește salariul până în vară, când oricum i se încheia înțelegerea. Avea stabilit deja angajamentul cu grecii. 

9 fotbaliștiau plecat în această iarnă de la FCSB: Răzvan Ducan (FC Botoșani), Ianis Stoica (împrumutat la U Cluj), Alexandru Musi (împrumutat la Poli Iași), Andrei Dumiter (FC Voluntari), Marco Dulca (Chindia), Bogdan Rusu (CS Mioveni), Florin Achim, Radu Boboc și Rachid Bouhenna, liberi

VIDEO. Superliga. FCSB - Farul. Denis Alibec, reușită impresionantă

Citește și: 

„Ce ai face dacă Mutu ți-ar ieși în față la vânătoare?” » Fostul fotbalist din Liga 1 a răspuns, după ce „Briliantul” i-a furat logodnica

Marian Iancu a intrat în direct și găsit vinovatul pentru haosul de la Sepsi - FCU Craiova: „N-are nicio scuză!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  31 Ianuarie 2023, 17:02

Succes, Rachid!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close