FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Răchită îl ironizează pe MM: "Sînt de acord cu personajul, Demba Ba e cel mai mare pericol pentru Steaua" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 18:54

Valeriu Răchită, fostul fundaş al Stelei, l-a ironizat pe Mihai Stoica, după ce managerul "roş-albaştrilor" l-a remarcat pe Demba Ba la meciul dintre City şi Chelsea, scor 2-0.

MM a fost la Manchester, unde a urmărit-o pe adversara Stelei din optimile Europa League şi l-a lăudat pe atacantul senegalez, deşi acesta nu poate evolua împotriva echipei sale. Vîrful a evoluat deja în cupele europene pentru Newcastle şi nu o mai poate face în acest sezon şi în tricoul lui Chelsea.

Citeşte şi: Scandal cu MM în prim plan » Atac la manager: "Coloana lui e pentru o cutie de carton! E specialist în ascultarea telefoanelor jucătorilor"

"E prima dată cînd sînt de acord cu personajul, care a spus că Demba Ba e cel mai mare pericol pentru Steaua. Chiar mă gîndeam zilele astea, eu neavînd tangenţă cu presa mondenă, de ce îi tot spune Boanchiş lui MM: Ioana Tufar", a spus Valeriu Răchită la Sport Total FM.

Cu cine e comparat MM
Ioana Tufar este fiica actorilor Anda Călugăreanu şi Dan Tufaru. Aceasta a devenit cunoscută în ultimii ani după apariţia în emisiunile de tip tabloid. A fost acuzată că a păcălit mai mulţi binevoitori, care au încercat să o ajute financiar.

Citeşte şi: Orar de manager general » MM îi arată lui Răchită cu ce se ocupă la Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dan14
dan14  •  28 Februarie 2013, 00:47

prea tare! are dreptate Vivi.

adiultras
adiultras  •  27 Februarie 2013, 22:04

superb... Chiar mă gîndeam zilele astea, eu neavînd tangenţă cu presa mondenă, de ce îi tot spune Boanchiş lui MM: Ioana Tufar :))))))))))))))))))))))) super tare !

dimzap
dimzap  •  27 Februarie 2013, 21:08

nici jucator nici manager nici antrenor nu ai fost si nu vei fi....pt ca esti un lmbric=rakita

Vezi toate comentariile (10)
Comentează