FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Rada va fi pe bancă în derby » Ce spune George Copos

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2013 16:39

Tehnicianul Marian Rada a semnat contractul de antrenor principal cu gruparea FC Rapid şi va putea conduce echipa de pe banca de rezerve la meciul cu Dinamo.

Acţionarul majoritar George Copos a declarat pentru mediafax că Marian Rada are tot sprijinul său. "S-a rezolvat, a semnat actele acum. Eu îl respect foarte mult pe Marian Rada, are întreg sprijinul meu", a spus Copos.

El a adăugat că tehnicianul are dreptate în tot ceea ce spune. "Îl înţeleg perfect pe Marian Rada, are dreptate. Era o formalitate pe care trebuia să o îndeplinim. Am toată consideraţia faţă de el şi la fel trebuie să simtă toţi cei care au măcar o picătură de afecţiune faţă de Rapid", a adăugat George Copos.

Contractul semnat de Marian Rada cu FC Rapid este valabil un an şi jumătate.

Tehnicianul Marian Rada declarase că riscă să nu poată sta pe bancă la meciul cu Dinamo, deoarece încă nu a semnat contractul de antrenor principal cu Rapid, el conducînd echipa pînă acum din postura de secund. "Astăzi voi avea o întrevedere cu domnul Copos, pentru că eu încă nu am semnat contractul de antrenor principal şi este o problemă. Eu am contract de antrenor secund, iar pînă acum am avut o derogare ca să pot sta pe bancă.

Dar acum nu se mai poate şi trebuie reglată această situaţie. Dacă nu semnez contractul, nu pot sta pe bancă la meciul cu Dinamo. Trebuia să se rezolve treaba asta demult. Astea sunt probleme mici, sunt aceleaşi condiţii (n.r. - contractuale). Probleme mari şi importante sunt pe teren. Sper ca întîlnirea cu domnul Copos să decurgă normal şi să existe respect faţă de munca mea şi a echipei", a spus Rada într-o conferinţă de presă.

Playtech: Cine nu și-a dezlipit ochii de la Reghe, la nunta de cristal: ”Mi-era foarte dor”


Comentarii (7)
catzulinho
catzulinho  •  02 Martie 2013, 14:38
Postat de thumbzilla pe 01 Martie 2013, 23:24

pana la urma,se pare ca toata tevatura asta cu insolventa nu a fost chiar o idee rea!

Totusi, e prematur sa spunem asta, desi majoritatea printre care si eu, consideram la fel. Cand o sa iesim cu bine din situatie putem spune asta pt ca pana atunci, un meci ca cel cu Iasiul demonstreaza ca daca n-am ajuns mai rau (ca in tur sa zicem), nici de progresat n-am progresat.

thumbzilla
thumbzilla  •  01 Martie 2013, 23:24

pana la urma,se pare ca toata tevatura asta cu insolventa nu a fost chiar o idee rea!

crss21
crss21  •  01 Martie 2013, 23:15
Postat de xhthu pe 01 Martie 2013, 21:53

vezi ca e stanescu nu stanculescu .fii mai atent ca poate superi zeii visini si trimit pe rada sa te ia in iadul julestean sa culegi sticle si fier vechi si sa vinzi seminte o eternitate .momentan e ocupat ,tre sa stea pe banca sa sperie jucatorii dinamovisti deci n-are timp de tine ,dar nu-ti forta norocu

Te-a jignit cineva?! Sau esti genul de frustrat cu probleme de personalitate? Da, genul de forumist solitar aflat intr-o continua cautare disperata de atentie.. daca poti sa te remarci doar prin a insulta pe altii.. esti jalnic.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează