FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB > MÂINE, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK

Rădoi face echipa la FCSB » Becali nu-i iese din cuvânt finului său!

Mirel Rădoi și Gigi Becali
Mirel Rădoi și Gigi Becali

Articol de , - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 09:00

Nedelcu a jucat fundaș central când existau stoperi suficienți, acum nu mai are voie în apărare, deși e criză mare. Becali nu-l mai lasă pe Dică să-l coboare în defensivă, pentru ca Dragoș să nu piardă naționala de tineret.

Criteriilor după care Dică alegea echipa de start până acum li s-a mai adăugat unul: calificarea naționalei de tineret la Euro 2019. Becali speculează importanța acestei competiții pentru cotele jucătorilor și nici nu se gândește că ai lui nu vor prinde turneul final.

A anunțat după etapa trecută că Florinel Coman trebuie să redevină titular, acum îl fixează pe Nedelcu mijlocaș, nu-i mai dă voie antrenorului să-l coboare fundaș central, ca să nu se supere Rădoi și să nu-l mai convoace!

Tot mijlocaș îl consideră și Mirel pe Dragoș, selecționerul i-a și spus lui Gigi că acela e postul cel mai potrivit pentru tânărul de 21 de ani. Expunerea fotbalistului la Campionatul European din Italia contează mai mult pentru Becali decât rezolvarea problemelor curente ale propriei echipe.

Nu mai e Pique

Lui Dică îi lipsesc Bălașa și Momcilovici, doi dintre fundașii centrali, și e accidentat și Pintilii, care a mai evoluat de-a lungul carierei ca stoper. Există un singur apărător valid, Planici, așa că Nedelcu ar fi putut fi perechea sârbului în centrul defensivei. Dragoș a mai fost utilizat ca stoper, chiar într-o vreme în care nu erau accidentați fundașii specializați.

Becali era convins la un moment dat că "Nedelcu va fi la fel de bun ca Pique dacă-l mai folosim în apărare!". Spaniolul a parcurs traseul invers: era mijlocaș defensiv la Manchester United, Barcelona l-a repatriat și l-a retras în apărare.

Și-a schimbat calculul Gigi: nu joacă la mijloc, pierde naționala de tineret și "vitrina Euro", deci va fi mult mai greu de vândut. Stoper, lângă Planici, va fi Lucian Filip, în cazul căruia nu e nicio socoteală legată de mercato. 

"Finul meu, suflet curat"

Becali era în conflict cu Rădoi, de când Mirel a demisionat din postul de antrenor al FCSB supărat că nu era susținut îndeajuns și că nu avea libertatea să hotărască în toate privințele. După calificarea naționalei la Euro cu Rădoi la comandă, Gigi i-a transmis un mesaj de iubire:

"Orice ar mai spune Mirel, nu va șterge niciodată dragostea pe care a câștigat-o când eram în pușcărie! Atunci a spus «Plec la arabi, dacă în țara asta nu i se face dreptate nașului meu!». I-am dat mesaj înaintea meciului din Portugalia: «Răspunde-i nașului tău ca să iei binecuvântarea, că altfel nu vei face nimic!»". 

2 fundași centraliare Dică în lot, pe Planici și pe Bălașa. Mai e și Momcilovici, reprofilat din fundaș stânga. Doar primul e apt, ceilalți doi sunt accidentați și mai au de stat

"Nici nu mă mai interesează cine joacă fundaș central, că suntem prea buni ca să ajungă adversarii la fundașii noștri centrali! Să joace oricine, numai Nedelcu, nu!"
Gigi Becali, patron FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
2123389604568659
Mihai Petrescu  •  21 Octombrie 2018, 00:59

Bravo Gigi, bravo Domnule Becali! Super!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  20 Octombrie 2018, 17:46

Cine-l ia in serios pe jiji ,poate junge la spitalul de nebuni! Cine judeca normal, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  20 Octombrie 2018, 15:05

Cei doi se completeaza de minune: unu n-are Bacalaureat, dar calalalt are puscarie!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează