FOTBAL  »  Superliga  »  CRITICĂ

Rădoi îl contrează pe nașul Becali: "Dacă spune asta, a stat degeaba atâția ani în fotbal" » Cum a comentat decizia lui Reghe de a-l schimba pe Toșca

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 17:53

Mirel Rădoi îl contrazice pe Gigi Becali, după ce patronul Stelei a anunțat că Alin Toșca nu va mai fi căpitan la Steaua.

"Dacă Gigi Becali spune că Toșca nu are valoare, înseamnă că degeaba a stat în fotbal atâția ani, că nu a învățat nimic. Îmi pare rău de el. A investit atâția bani, dar nu a învățat nimic din fotbal", a spus fostul fotbalist și antrenor al Stelei la TV Dolce Sport.

Acesta a vorbit și despre decizia lui Laurențiu Reghecampf de a-l schimba pe Toșca după doar o jumătate de oră de joc, deși fundașul stelist nu era accidentat. 

"Mă gândeam că poate este o problemă de ordin medical și stafful nu vrea să riște, având în vedere meciul de joi, care este foarte important (n.r. cu Osmanlispor). Am văzut că nu s-a specificat acest lucru, atunci probabil a fost o schimbare tactică sau Reghe a fost nemulțumit.

Mie mi-ar fi foarte greu să schimb un jucător după 30 de minute, indiferent cât de slab ar juca. Aș aștepta măcar pauza. Toșca este, de un an și jumătate, cel mai bun jucător al Stelei", a adăugat Rădoi.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (22)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  22 Noiembrie 2016, 06:06

O asemenea schimbare, darama un jucator, de aceea reghe e tot mai contestat. echipa nu joaca nimic, nici o tactica, nimeni nu stie pe ce post joaca, si tot ne spune ca jucatorii nu sunt pregatiti ! da cine trebuie sa-i pregateasca ? sa se dea la o parte daca nu mai are vestiarul !!

kyil
kyil  •  21 Noiembrie 2016, 23:12

Cu toate ca ratzoi nu are bacul, are o gandire de antrenor , mult peste cea a lui reghetonblatmop :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rumunek
rumunek  •  21 Noiembrie 2016, 22:12

Daca faptul ca a jucat cele mai multe meciuri inseamna ca a fost cel mai bun, atunci probabil ca are dreptate Radoi. Eu zic totusi sa verificam ce a jucat Nita, apoi Varela, Chipciu, Hamroun sau Stanciu, chiar daca au plecat acum 2 luni. Eu zic ca au fost toti mult mai importanti in jocul Stelei decat acest jucator de conjunctura, care nu poate sa dea cu capul ca fundas central si sa centreze ca fundas lateral. Capitan a fost pus ca sa fie vandut, ma asteptam ca Radoi sa stie lucrul asta dupa atatia ani in fotbal.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close