FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - DACIA MIOVENI 2-0

Rădoi: „Nu mă aşteptam să fim aşa repede pe locul I”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2008 00:00

Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, a comentat victoria din această seară:

Sîntem în grafic, sincer nu mă aşteptam să fim aşa repede pe prima poziţie, însă mă bucur că am cîştigat în această seară. A fost un meci mult mai greu decît ne-am aşteptat, deşi pregătisem meciul foarte bine.

E o mare bucurie, 1.000 de victorii nu poate să le facă oricine. Nu este acesta cadoul pentru antrenor, cel mai important cadou pentru Lăcătuş va fi campionatul.

E greu să-ţi baţi mentorul, pe Sorin Cîrţu, îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine.

Eu zic că Steaua joacă bine, nu foarte bine, dar joacă bine. Mai avem mult de lucru. CFR-ul nu ştiu cum joacă, nu i-am văzut.

Nu contează un singur meci, important e următorul, dacă te mobilizezi foarte bine poţi să cîştigi”.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (17)
 •  07 Aprilie 2008, 01:10

FORTZA STEAUA ! Mesaj pentru cineva ala care a comentat,bai retardatule,Steaua e pe 2 acum dar saptamana viitoare o sa fie pe 1 la 3 puncte de Caile Ferate Romane.(Trenistii).Probabil esti si tu vreo zdreanta de rapidist,dinamovist,urzicenist,sau alt tip de cacarist care se perinda prin camp asta.Mai oligofrenilor uitati un lucru. Cine a jucat,a castigat cupe in Europa si-a ascultat imnul Ligii Campionilor in Romania,decat STEAUA. Cine prapazilor a vazut Europa si a jucat footbal cu cei mai tar

 •  07 Aprilie 2008, 01:05

-cum vorbesti asa retardatule nu te asteptai- o sa te astepti sa-ti rupi definitiv piciorul OIER spurcat ce mirosi a sperma de becali in gura

 •  07 Aprilie 2008, 00:20

nici yo nu ma asteptam sa sugi asa de repede pula cu declaratiile de kkt

Vezi toate comentariile (17)
Comentează