FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Ea e motivul care îl ține la Dinamo! S-a certat cu toată conducerea pentru sexy-știrista de la Antena 1

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 22:35

Dinamo vrea să scape de Reda Jaadi, fotbalistul adus și plătit de Rednic, doar că oful cel mare al mijlocașului nu sunt banii neapărat, ci faptul că este îndrăgostit de prezentatoarea Antenei 1, Raluca Câmpean. Cei doi și-au oficializat relația chiar în această seară, printr-o imagine postată pe Instagram. 

Când a prins drag de București și de România, fiindcă s-a adaptat foarte greu la Dinamo, o veste teribilă a primit Reda Jaadi!

„Câinii” vor să-l dea afară pe mijlocașul de 24 de ani, doar că s-au lovit de refuzul jucătorului pe care Mircea Rednic a plătit 25.000 de euro în luna ianuarie ca să-l transfere de la Antwerp.

Mai presus de bani este amorul. Colegii și apropiații clubului afirmă că belgianul cu origini marocane s-a îndrăgostit la culme de o prezentatoare de la Antena 1, Raluca Câmpean, și relația lor a devenit tot mai intensă.

Cei doi au petrecut vacanța de vară la Marrakesh, în Maroc, unde s-au distrat pe cinste, fără a se ascunde de ochii curioșilor.

59064766 334965650536259 2562578017056846640 n +19 FOTO

„De ce să plec?!”

Relația a avansat și e foarte serioasă, iar acesta este principalul motiv pentru care Reda Jaadi le-a replicat oficialilor „câinilor” când l-au anunțat că este pe lista disponibilizaților: „Eu iubesc Dinamo și vreau să continuu la Dinamo, de ce să plec?! Am un contract și vreau să-l respect”.

Fotbalistul a avut o întrevedere cu oficialii din Ștefan cel Mare, care i-au spus cât se poate de clar: „Staff-ul tehnic și conducerea nu vor să mai lucreze cu jucători aduși de Mircea Rednic! Fără nicio supărare”.

Șicane și amenințări

Ca să fie persuasivi în demersul lor, la începutul săptămânii, oficialii i-au luat mașina de serviciu belgianului, o Honda, și i-au oferit la schimb o Dacie Logan. Ieri, situația a avansat: cum Reda, ca de altfel și fratele său, Nabil, nu vor să rezilieze contractele, au fost anunțați că se vor antrena separat! Pe termen nedeterminat, mai ales că Eugen Neagoe nu vrea să-i ia săptămâna viitoare în cantonament în Spania.

Știind că dinamoviștii nu se aruncă atunci când vine vorba de bani, la propunerea de reziliere cu încasarea salariilor restante, Reda a plusat: vrea tot până în vara 2021, când îi expiră acordul. În primăvară, a fost remunerat cu 6.000 de euro pe lună. 

1 golîn 14 meciuri a înscris mijlocașul pentru Dinamo

25000 €mai trebuie să plătească roș-albii pentru Reda celor de la Antwerp până la finele anului

„Nu avem voie să mai greşim în sezonul viitor, trebuie să ajungem în play-off. Aceiaşi jucători plecau şi dacă rămânea Rednic. Eu am văzut lista lui Mircea”Florin Prunea, manager general Dinamo

Vezi și: 

Frații Jaadi și Papazoglu, OUT din lotul lui Dinamo » Care e motivul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
comedy.central
comedy.central  •  21 Iunie 2019, 19:10

Frumoasa!

lapusneanul
lapusneanul  •  21 Iunie 2019, 09:14
Postat de cornelconasu pe 21 Iunie 2019, 00:13

Întrebarea ar fi cum dracu a ajuns ăsta repede la fata asta străin fiind fără șă știe limba, fără să lucreze în același domeniu și cum în câteva luni au deja un sejur împreună !! Să fie ea pe cât de arătoasă pe atât de prostuță ?!

bre, o fata de la stiri trebuie sa stie ceva limbi straine..

ionnis
ionnis  •  21 Iunie 2019, 09:07

Femeia i-a luat mintile :)) E profesionista

Vezi toate comentariile (70)
Comentează