FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rămâne number 1 » Pe cine se bazează Dică să salveze echipa și-n primăvară

Niţă nu a lăsat să se vadă că ar fi afectat de declaraţiile patronului Foto: Raed Krishan
Niţă nu a lăsat să se vadă că ar fi afectat de declaraţiile patronului Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 09:00

Florin Niţă nu se mai transferă în Turcia. Dică are încredere că tot el va salva echipa şi-n primăvară, văzându-l drept portarul titular.

Florin Niţă intrase în colimatorul patronului la finele anului trecut şi se punea problema ca el să plece în această iarnă în Turcia. În cele din urmă, pentru titularul postului de portar al Stelei nu s-a materializat nicio variantă de transfer din Super Lig, astfel că fotbalistul de 30 de ani va continua cel puţin până în vară în roşu şi albastru.

Au fost discuţii cu câteva grupări din Ţara Semilunii, dar nu s-au concretizat, iar "otomanii" deja încep sezonul oficial, în această săptămână.

Cu toate că l-ar vrea pe Andrei Vlad titular, Gigi Becali şi-a securizat postul prin a-i extinde contractul lui Florin Niţă, care mai e jucătorul FCSB-ului până în 2021. Nicolae Dică a avut mai multe discuţii cu Niţă, i-a transmis că rămâne opţiunea principală pentru el şi i-a spus că trebuie să rămână concentrat pentru "dubla" cu Lazio Roma şi startul sezonului de primăvară. Andrei Vlad va apăra, mai mult ca sigur, în confruntările din Cupa României, prima urmând a fi cu FC Hermannstadt.

"Pe Andrei Vlad nu-l vrea Dică în primul «11». Eu am insistat, dar nu trec peste antrenor. Când vrea el ceva cu adevărat, îi fac plăcerea. Dar numai cât are rezultate"
Gigi Becali, în noiembrie 2017

"Nu sunt nedrept faţă de Niţă. I-am mărit şi salariul, la 15.000 de euro pe lună. Îl las să plece dacă are oferte. Totuși, ce să mai primească la 30 de ani? Dar nu-mi convine nici să ţinem un puşti în loc!"
Gigi Becali, în decembrie 2017

3 trofee a câştigat Niță cu Steaua: două campionate şi o Cupă a României

1 selecţie are Niţă la prima reprezentativă a României

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
zagna
zagna  •  16 Ianuarie 2018, 15:37

Din pacate, ultima perioada nu i-a fost favorabila lui nita, pe langa gafele de la unele goluri primite este si marea eroare de la accidentarea lui Planici. Daca nici la 30 de ani nu sti sa iesi pe centrare si sa nu-ti lovesti coechipierii....

ss.lazio
ss.lazio  •  16 Ianuarie 2018, 13:06

Singurul jucator adevarat de la FC FCSB. Din pacate este prea putin respectat de conducerea fecesebista fiindca nu are potential mare de vanzare.. Asta spune totul despre conducerea *** FC FCSB Berceni!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

capca1
capca1  •  16 Ianuarie 2018, 12:54

Din păcate pe Niță nu-l agreează MM-ul care vrea ,cu orice preț, să-l impună pe Vlad drept titular. Andrei Vlad o fi talent dar, deocamdată, nu cred că este peste Niță., Dar, pentru MM n-are importanță, el îi susură la urecehe lui Becali și apoi așteaptă ca acesta să dea dispoziția !Niță este un tip de bun simț și un portar decent, fără el nu cred că FCSB era pe locul al doilea !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează