FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA

Rămîne Piţi în Ghencea? Steaua l-a pierdut şi în 2004 tot din încăpăţînarea lui Becali!

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Nici trei etape nu a rezistat Gigi Becali fără să intre în direct la televiziuni şi să îşi atace jucătorii, iar Victor Piţurcă este la un pas să se despartă de Steaua din cauza reacţiilor patronului.

După victoria Stelei din etapa trecută, 2-1 cu Universitatea Craiova, Gigi Becali l-a acuzat pe Ciprian Tătăruşanu că a gafat la golul oltenilor. Victor Piţurcă a reacţionat imediat, mai ales că investitorul din Ghencea o mai "comisese" şi în alte rînduri, criticînd fanii echipei şi vorbind despre relaţia dintre cei doi.

Pentru a fi sigur că acest lucru nu se mai întîmplă, Piţurcă a solicitat să fie trecute în contract fie suma de 20 de milioane de euro, fie suprafeţe de teren în valoare de 20 de milioane, aflate în proprietatea lui Gigi şi care ar intra automat în posesia lui dacă latifundiarul încalcă interdicţia de a mai apărea la televiziuni! Becali a rămas interzis cînd a auzit: "Sper că glumeşti, nu?!".

"Dacă nu semnezi aceste garanţii, eu nu mai sînt antrenorul Stelei!", i-a răspuns tehnicianul, însă Gigi a refuzat categoric: "Cum adică să-ţi dau 20 de milioane de euro dacă mai dau declaraţii, tu chiar ai înnebunit la cap?!". Astfel, Piţurcă nu a făcut deplasarea la Braşov alături de echipă, meci încheiat cu scorul de 1-1.

În 2004, la ultimul mandat al lui Piţi la Steaua, acesta a demisionat tocmai din cauza neînţelegerilor. La fel ca şi acum, Gigi Becali a încercat să se impună peste tehnician şi i l-a scos din lot pe Romeo Pădureţ. Piţurcă nu a tolerat acest lucru şi a părăsit echipa, deşi campionatul începea în 4 zile.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
xpigames
xpigames  •  08 August 2010, 14:55

google: xpi games jocuri caterinca

oldrap
oldrap  •  08 August 2010, 14:16

Ce va tot kkti pe voi mja ca din incapatanarea lui berbecali? Pai un catar sau magar precum barbugiu piturci nu mai exista pe pamantul asta. Pe ce draq o fi olte.na.sul asta parat atat de infatuat si mandru, eu cu doua facultati, nu-mi pot da seama! A, scuzati, da! Pe PROSTIE ol.te.neas.ca combinata cu par.si.ve.nia si ne.mer.ni.cia cea.u.sis.ta! Astia sunteti ste.OI.sti.lor!

berserker95
berserker95  •  08 August 2010, 13:24

Piturca o fi fraier sa mai revina...gata,la revedere si Becali mai sta 15 ani la Steaua,pe urma o lasa nepotilor =)) Asa,macar in felul asta ne razbunam pe clona comunista

Vezi toate comentariile (36)
Comentează