FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Adrian Mutu insistă la Șucu pentru românul revoltat că n-a fost chemat la națională: „Nu e cum crede lumea de rând”

Vlad Dragomir este dorit de Adrian Mutu la Rapid // sursă foto: Instagram @ vlad.dragomir
Vlad Dragomir este dorit de Adrian Mutu la Rapid // sursă foto: Instagram @ vlad.dragomir

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2022 11:40 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 11:50

Adrian Mutu l-ar vrea la Rapid pe Vlad Dragomir (23 de ani), fost internațional de tineret, acum legitimat la Pafos, liderul din Cipru.

Pe lista de trasferuri întocmită de Adrian Mutu la Rapid se regăsește un nume interesant: Vlad Dragomir, mijlocaș central cu selecții la toate naționalele de juniori, trecut pe la Academia lui Arsenal și ajuns între timp în Cipru, la Pafos.

Caz exploziv la FCSB! Se simte vânat de Pintilii: „Mă aștept să nu mai joc” » Becali vrea să scape de el
FCSB
Caz exploziv la FCSB! Se simte vânat de Pintilii: „Mă aștept să nu mai joc” » Becali vrea să scape de el

Adrian Mutu îl vrea la Rapid pe Vlad Dragomir

Mijlocașul român este tentat să vină la Rapid, iar Mutu insistă ca acționarii să forțeze transferul, potrivit Playsport.

Vlad mai are contract cu Pafos până în vara lui 2023, astfel că un eventual transfer în iarnă nu ar trebui să îi coste foarte mult pe co-acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu. În vară, dacă nu va semna cu altă echipă între timp, Vlad ar putea ajunge gratis la Rapid.

Dragomir este piesă de bază la Pafos, echipă care conduce campionatul din Cipru, cu 31 de puncte după 13 etape, unul peste APOEL. A jucat 12 meciuri în acest sezon de campionat, a înscris un gol și a pasat decisiv o dată.

Vlad Dragomir nu înțelege alegerile selecționerului Edi Iordănescu

Vlad Dragomir s-a plâns de curând că nu a fost convocat de selecționerul Edi Iordănescu la echipa națională de seniori pentru acțiunea din noiembrie, în care „tricolorii” au jucat două meciuri amicale, 1-2 cu Slovenia și 5-0 cu Republica Moldova.

„Joc meci de meci cu evoluții remarcabile la liderul unui campionat mai bine cotat decât Liga 1 din România, dar nimeni din partea Federației nu m-a întrebat de sănătate în ultimii câțiva ani”, s-a lamentat Vlad.

„Dacă am fi avut o națională cu jucători care să evolueze în marile campionate ale Europei, n-aș fi spus nimic. Refuz să cred că aria de selecție a naționalei este Liga 1, în condițiile în care campionatul din Cipru e cotat cu nouă poziții mai sus decat cel al României.

Poate lumea de rând își face impresia că joc într-un campionat inferior, dar nu e deloc așa”, a adăugat mijlocașul ofensiv.

Citește mai multe știri despre Rapid: 

Adrian Mutu, despre problemele Rapidului: „Ține de bucătăria internă!”

Gafă imensă la golul încă din minutul 2 în FC Argeș - Rapid! Greab a ieșit la „prins de fluturi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
Normal
Normal  •  12 Decembrie 2022, 15:06

Mutu are calitate ! Felicitari pentru ce realizeaza la Rapid ! Nu este simplu sa le bati pe cfr, fcsb si craiova !

dimco61
dimco61  •  05 Decembrie 2022, 20:33

"Lumea de rand"!Dar tu cam ce fel de "lume" te crezi,bai baiatule?

bunicu
bunicu  •  05 Decembrie 2022, 13:18
Postat de opinez pe 05 Decembrie 2022, 12:23

Deocamdata Mutu nu a ridicat niciun jucator din astia adusi de cand a luat echipa. Echipa a trait din executii individuale de la mare distanta si presiunea galeriei.

Mutu antrenor? Croitoru ia dat lecție de fotbal fără licență.Mutu și Rădoi foști fotbaliști se cred și antrenori la teorie dar la fotbal nu se prea pricep.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează