FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VOLUNTARI 0-1

Antrenorul din acte al Rapidului, deranjat pentru că a fost întrebat de ce n-a dat indicații jucătorilor: „Întrebările să le puneți cui trebuie să răspundă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 09:13 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 09:40

Rapid continuă să înregistreze rezultate slabe, fiind învinsă și de FC Voluntari, scor 0-1.

La finalul partidei, Adrian Matei, cel care este antrenor principal în acte, a venit la flash interviu și a oferit mai multe răspunsuri ironice, fiind deranjat în momentul în care a fost întrebat de ce nu a dat indicații jucătorilor, având în vedere că Mihai Iosif nu are licența PRO.

„Eu am mai spus că încercăm să ajutăm clubul, iar întrebările trebuie să le puneți cui trebuie să răspundă, nu mie. Eu v-am răspuns, dar dacă nu m-ați auzit... V-am răspuns deja”, a spus Matei, potrivit digisport.ro, după ce i s-a transmis că putea da indicații în timpul partidei.

Ulterior, fostul fundaș a comentat și evoluția jucătorilor și situația de la clubul alb-vișiniu.

„Mulțumesc suporterilor, care au fost alături de noi și acum. Ne pare rău că lucrurile nu au ieșit cum ne-am dorit. Sperăm să muncim cât mai bine ca să ne atragem punctele la meciul care urmează. Nu știu cum o să arate meciul cu Sepsi. Datoria noastră e să ne pregătim cât mai bine și să o arătăm la următorul meci.

Important e ca jucătorii care intră pe teren trebuie să aratea motivație și că sunt în spiritul Rapidului. Întotdeauna jucătorii care au valoare și care arată determinare și motivație sunt o lipsă pentru echipă. Cred că suntem pe un trend descendent, dar cu siguranță că lucrurile se vor îndrepta în această săptămână prin antrenament”, a adăugat Matei.

Susținere din partea conducerii am totală, cu jucătorii sunt foarte OK. Mai sunt și lucruri care poate nu sunt corecte, dar în timp... Ăsta este fotbalul. Eu sunt un om corect cu viața. Cam asta voiam să spun. Acea suspendare poate a lăsat o oarecare urmă. Nu sunt eu nici Guardiola, nici Mourinho. Dar să vină cu 3 ore înaintea meciului și să mă anunțe... Da, parcă se așteaptă să murim. Așa spun unii. Din păcate, sunt și rapidiști. Fotbalul e un joc, nimeni nu e de neînlocuit. Mergem mai departe, atât timp cât putem. Întotdeauna mai există ceva de demonstrat. Eu, personal, cred că am demonstrat niște lucruri.

- Mihai Iosif

VIDEO  Alexandru Dandea, dezamăgit după înfrângerea cu FC Voluntari: „Trebuie să ne revenim, că așa nu se mai poate”

Citește și: 

Prestație dezastruoasă a lui Andrei Antonie, în Rapid - FC Voluntari: „Intră în istorie!”

Mihai Iosif, după eșecul cu Voluntari: „Unii se așteaptă să murim! Dacă așa consideră conducerea, nu mă opun. Rapidul e mai presus de toate!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
paolo14
paolo14  •  26 Septembrie 2021, 05:52

Taica mizta, nu te ambala, în curând o sa ai tot timpul sa te pregătești pentru masteratul ala în păcănele...

847153178690789
Ticu Troya  •  25 Septembrie 2021, 15:21
Postat de patratel2019 pe 25 Septembrie 2021, 09:52

Puteți avea 200 de antrenori ca tot prost jucați! Numai resapati aveți in echipă...

la ceaușei , le-am tras-o la umeraș , băiete , nu fi trist , că vine becali și-ți plătește lumina !

tororosso
tororosso  •  25 Septembrie 2021, 14:51

Dar chiar așa ! ce caută Iosif pe bancă și în a da indicații jucătorilor ? Amenda plus suspendarea îl doare în dos ... balonatul .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează