FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VOLUNTARI 0-1

Panduru, ironii pentru un rapidist după eșecul cu FC Voluntari: „A trecut rața pe lângă el. Bine că nu e vânător”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 10:01 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 10:23

Basarab Panduru a comentat înfrângerea Rapidului cu FC Voluntari, 0-1, și i-a ironizat pe giuleșteni.

Alexandru Dandea și Dragoș Grigore, fundașii centrali ai Rapidului, au fost ținta ironiilor fostului internațional, după ce aceștia au fost depășiți cu ușurință la golul ilfovenilor.

Panduru, ironii după Rapid – FC Voluntari: „A trecut rața pe lângă Dandea”

„Nebunie! Nebunie! Săracul Grigore nu ştia ce face. Săracul Dandea nu ştia pe unde e. Numai pe Raţă nu l-a văzut. A trecut raţa pe lângă el. Bine că nu e vânător, că nu împușca nimic”, a spus Panduru, ironic, la TV Telekom Sport.”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Panduru, ironii pentru un rapidist după eșecul cu FC Voluntari: „A trecut rața pe lângă el. Bine că nu e vânător”
Faza golului marcat de FC Voluntari

Dragoș Grigore: „Ne costă aceste erori”

Dragoș Grigore, unul dintre liderii alb-vișiniilor, a făcut o radiografie a nou-promovatei, care a obținut doar 1 punct din ultimele 12 posibile.

„Suntem triști, e normal. Probabil ca dacă ar fi jucat și Săpunaru și Albu (n.r. suspendați), am fi arătat altfel. Era mai important ca cei care intră în locul lor să dea tot ce au mai bun pentru echipă. Dar nu sunt 2-3 jucători care n-au arătat bine, suntem toți. Ne lipsește atitudinea din primele etape. 

Chiar dacă am dominat la posesie, nu ne-am creat multe ocazii. Nici ei, în afara golului din întâmplare pe care l-au marcat. Acum, e important să ne revenim mental, să avem puterea să trecem peste aceste două eșecuri la rând. Am fost împreună la început, când ne mergea bine, așa să fim și acum. Cred că ne putem reveni.

Ce nu merge? Pierdem foarte multe dueluri, greșim pase simple, care la acest nivel te costă. Probabil că de aceea intrăm într-o stare de liniște, de crispare, nu ne mai iese jocul, se leagă una de cealaltă. 

E păcat că Mihai Iosif nu mai poate da indicații. Nu sunt de acord să i se ia dreptul la muncă, dar asta e viața. Și fanii sunt supărați, nu ne rămâne decât să-i apropiem de noi pe viitor”, a declarat Grigore.

VIDEO  Alexandru Dandea, dezamăgit după înfrângerea cu FC Voluntari: „Trebuie să ne revenim, că așa nu se mai poate”

Citește și: 

Prestație dezastruoasă a lui Andrei Antonie, în Rapid - FC Voluntari: „Intră în istorie!”

Mihai Iosif, după eșecul cu Voluntari: „Unii se așteaptă să murim! Dacă așa consideră conducerea, nu mă opun. Rapidul e mai presus de toate!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
supereduardo10
supereduardo10  •  26 Septembrie 2021, 21:10
Postat de paolo14 pe 25 Septembrie 2021, 11:59

Se simt vanati de cand se nasc! Principala trăsătură de caracter: mania persecuției!

Rau e sa fii *** nici comunistii nu au existat nici COVIdul nu exista :)) *** Pune mana pe carte si calculeaza sa vezi cum furau comunistii rets

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

supereduardo10
supereduardo10  •  26 Septembrie 2021, 21:08
Postat de sibelius pe 25 Septembrie 2021, 11:21

Neeliminarile lui Carnat si Junior au fost in defavoarea Rapidului? La Rapid s-a transmis de pe banca si de la liderii din teren un semnal de manie a persecutiei. Nu joaca nimic, dar se simt vanati.

Bahii *** astia ne fura ca in codru jmechereste si u ca un aplaudac comentezi aiurea nici nu ai vazut maciurile..da rspunde cu neuronul tau de *** de ce mama lu proces verbal s-a aplicat regulamentul la Iosif cu 2 ore inainte de meciul cu UTA? dupa ce acelasi regulamnt a fost incalcat cu buna stiinta ani de zile? De ce avem sispendati cei mai buni jucatori non stop? cand altii dau dinti din ura jos si nu primesc nimic? De ce nu am primit vre-o 3 11 m clare, de ce avem 3 campionate si 15 locuri 2 mahh *** pca poate stii matematica da esti prea prst sa raspunsi u te uiti la lumina si zici ca nici comunistii nu au fost si daca au fost nu au omorat pe nimeni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

futhienzbang
futhienzbang  •  25 Septembrie 2021, 14:50

dacă *** „dă cu sare”.ăsta „pune piper”,nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează