FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Intervine în scandalul Șucu - Varga: „Ați văzut ce răspuns i-a dat? Șmecheresc. L-a liniștit”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 14:25 / Actualizat joi, 26 mai 2022 14:42

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF a vorbit despre conflictul dintre Dan Șucu și Nelu Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj. 

  1. CONTEXT: În prima conferință de presă din calitate de finanțator al Rapidului, Dan Șucu a lansat un atac neașteptat la adresa lui Nelu Varga: „Pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent...”

Dragomir spune că Șucu, noul acționar al Rapidului, a greșit când l-a atacat pe Varga chiar la prima conferință a sa.

Noi contre, după atacul lui Șucu: „Pe cuvânt dacă auzisem de el. O să își prindă degetele la dulap!”
REPLICĂ
Noi contre, după atacul lui Șucu: „Pe cuvânt dacă auzisem de el. O să își prindă degetele la dulap!”

 Dumitru Dragomir intervine în scandalul Dan Șucu – Nelu Varga

„Dan Șucu a reușit în afaceri. Nu este un băiat prost. E un băiat isteț. Părere mea că a intrat prea în forță cu declarațiile. La fotbal, mersul pe „blat” este cel mai bun. 

Ați văzut ce răspuns i-a dat Varga de la CFR. A fost un răspuns golănesc, dar de șmecher. L-a liniștit imediat. Asta nu se face. Între gentlemeni nu se face.

Dacă stătea în banca lui, nu deschidea Cutia Pandorei. La fotbal trebuie să reziști la tăvăleală. Șucu are personalitate și mai și deranjează”, a spus Dumitru Dragomir la ProArena. 

Ce au spus Dan Șucu și Nelu Varga

Dacă discutăm pe parte organizațională, înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Sau aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înțeles. Dacă vreți să vorbim în mod direct, pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent... 

Poate știți dumneavoastră afacerile. Eu nu-l cunosc. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri
- Dan Șucu

Dacă nu ştie cine este «domnul Varga» îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. Diana Șucu) . Am ales mereu Ethan Allen (n.r. - firma Dianei Șucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat. «Domnul Varga» are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaște domnul Şucu.. 

Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva. Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil i s-a urcat la cap, de la «Imperiul Căţeluşilor», crede că este «leu», dar nu este aşa
- Nelu Varga, potrivit Prima Sport

 VIDEO  Dan Șucu: „Înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj”

Citește și:

Primele imagini 3D: așa va arăta noua bază de 5 milioane de euro a Rapidului

Primele două transferuri pregătite de Rapid în „era” Șucu: „Mai sunt 6 jucători pe listă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  26 Mai 2022, 22:44

Si nici macar nu a inceput urmatorul campionat :))))))....doar vise.

alenb
alenb  •  26 Mai 2022, 21:50
Postat de valyomanyd pe 26 Mai 2022, 16:24

Nu bre, l-a linistit cu fraza ...s-o intrebe pe nevasta-sa...:)) Chestia e ca raspunsul e la doua capete..:))

A vrut el sa para ca e la doua capete, in realitate e doar un singur “cap”, Varga doar a cumparat mobila deci nici nevasta lui Sucu nu stie cine e Nelutu. Daca era celalat “cap” atunci nu mai simtea nevoia sa adauge cu 17 tari cu arabi si americani, se marginea doar la nevasta si era suficient raspunsul.

supereduardo10
supereduardo10  •  26 Mai 2022, 21:30
Postat de alenb pe 26 Mai 2022, 15:09

Cu ce l-a linistit, cu cele "17 tari" in care este cunoscut marele om de afaceri? Daca chiar il linistea de ce a trebuit si cristi balasz sa-si completeze patronu introducand in discutie "arabi" si "americani"? Pe varga il roade atacul asta pentru ca el nu exista in lumea reala de business, daca-l invita cineva la vreun forum economic sa vorbeasca, despre ce vorbeste?

Sucu si-a pus niste intrebari normale pentru afaceristi normali. Nu stie nimeni cu ce se ocupa nu are afaceri la vedere clasic pentru "milionarii " de carton din Ro asa cum si finantele CFR sunt de neinteles. Bine intelegem si noi mantocaria cu insolventa cum sa-ti stergii datorii de milioane de euro fara sa spuna nimeni nimic. Si uite asa la anul inca o insolventa si iar pot fi camponi pe datorie :))) Mai garav cand le spune unul corect cum sta treaba sar ca samsarii si isi pun si anjatii sa vb la un nivel care arata ce fel de afaceristi sunt :))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close