FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Dan Șucu, răspuns elegant pentru Florin Manea: „Vă dau exemplul unui alt copil al unei legende” + Ce l-a deranjat cel mai mult pe finanțatorul Rapidului

Dan Șucu // foto: Facebook @ FC Rapid 1923
Dan Șucu // foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 10:13 / Actualizat sambata, 06 august 2022 12:25

Dan Șucu, unul dintre finanțatorii de la Rapid, a fost întrebat despre solicitarea impresarului Florin Manea, care-și revendică 30% din suma de transfer pentru care Rareș Ilie a mers la Nice.

Plecat de doi ani din structura de conducere a clubului din Giulești, Manea revendică 30% din toate transferurile realizate de Rapid. De curând, alb-vișiniii l-au vândut pe Rareș Ilie pentru aproximativ 3 milioane de euro, 1,8 milioane revenind Rapidului.

Întrebat despre acest aspect în cadrul unei conferințe de presă, Dan Șucu, unul dintre cei 2 acționari principali de la Rapid, a făcut o paralelă între Florin Manea și Ionuț Lupescu. 

Totodată, a făcut o trimitere la Ruxandra Argăseală, avocatul sportiv dispus să-l susțină pe Manea în cazul în care acesta va acționa la TAS clubul din Giulești.

Premier League, blocată în România pentru două milioane de telespectatori! Care e motivul
PREMIER LEAGUE
Premier League, blocată în România pentru două milioane de telespectatori! Care e motivul

Dan Șucu, acționar Rapid: „Cel mai mult mă deranjează că apare numele Argăseală în această discuție”

„Domnul Manea, despre care discutăm în clipa de față, este copilul unei legende a Rapidului. Am exemplu de copil al unei alte legende, domnul Ionuț Lupescu.

Îmi permit să vă spun că în momentul în care a aflat că una dintre lojele noastre va lua numele tatălui dânsului, a cumpărat toate biletele din acea lojă pe întreg sezonul pentru a le oferi colegilor de echipă ai tatălui său care doresc să vină. A dorit să ajute clubul, în niciun caz să creeze probleme. Cu asta cred că v-am răspuns.

Cel mai mult mă deranjează, însă, că în această discuție apare și un nume pe care noi îl știam asociat de seriozitate. Este vorba despre Argăseală. Nu ne-am așteptat la asta! Sigur, nu este vorba despre dânsul (n.r. - tatăl Ruxandrei, Valeriu), dar numele rămâne”, a precizat Șucu.

Ce susține Florin Manea

Florin Manea a încheiat un contract de colaborare de management sportiv cu Rapid în 2018, grație căruia ar fi urmat să primească un bonus de succes de 30% pentru fiecare transfer făcut de club.

Astfel, el revendică 30% din suma primită de Rapid pentru Rareș Ilie. Tranzacția a valorat trei milioane de euro, din care Rapid rămâne doar cu 1,8 milioane de euro, pentru că mai aveau procente din drepturile asupra jucătorului câteva cluburi de juniori.

Pe lângă cei 30% din vânzarea lui Rareș Ilie, Florin Manea cere și rambursarea a aproximativ 70.000 de euro, sumă ce reprezintă salarii pe ultimii doi ani, precum și un bonus de promovare de 5.000 de euro!

Florin Manea a plecat de la Rapid în 2020, dar el pretinde că ar avea contractul încă în vigoare, deoarece actele de despărțire dintre părți nu ar fi fost înregistrate oficial!

Mai multe știri din Liga 1: 

Balint, în pericol? Meciul cu rivala FCU Craiova ar putea fi ultimul la Universitatea + 3 nume care i-ar putea lua locul

Desemnat „Antrenorul lunii iulie”, Bergodi dezvăluie: „Nu înțeleg nimic din ce se întâmplă cu discriminarea în România"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
gicab
gicab  •  08 August 2022, 08:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jabs
jabs  •  08 August 2022, 08:44

jalnic finantator....vrea reclama...vinde o potentiala valoare si se lauda ca investeste....

opinez
opinez  •  06 August 2022, 19:50

F Manea si AM Prodan doua personaje toxice in permanenta cautare de publicitate. Ce au in comun? Un nas. Cel numit Nasu’. Si refugiat pe coaste mai insorite. Sigur, nasirea nu are legatura cu accesul acestor doua personaje la lumea fotbalului catre care au dat nimic si au luat tot ce au. Cazul si al altora nu-i bai.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează