FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Mutu, buget uriaș de transferuri la Rapid » Două nume importante pe listă + visează la două vedete de la FCSB! Becali, furios: „Șucu să cumpere de la mine?!”

Adrian Mutu, antrenor Rapid // foto: Imago Images
Adrian Mutu, antrenor Rapid // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 10 august 2022 23:12 / Actualizat joi, 11 august 2022 09:20

Informația serii în Liga 1: conducerea clubului Rapid i-a promis lui Adrian Mutu un buget de transferuri de 5 milioane de euro, iar „Briliantul” ar fi trecut pe listă și câteva variante fanteziste: Florinel Coman și Darius Olaru, vedetele lui FCSB! Contactat de GSP.ro, Gigi Becali neagă posibilitatea ca orice jucător roș-albastru să ajungă la Rapid: „Niciodată nu o să cumpere Șucu de la mine!”

Adrian Mutu a semnat astăzi prelungirea contractului cu Rapid până în 2025, ocazie cu care acționarul Dan Șucu i-a promis un buget de transferuri de până la 5 milioane de euro.

„Briliantul” a întocmit lista de cumpărături, iar aceasta cuprinde nume extrem de interesante, dar și variante fanteziste.

Surse apropiate de Rapid susțin că primul pe listă ar fi Ciprian Deac (36 de ani), pentru care giuleștenii sunt gata să plătească 600.000 de euro. Mijlocașul mai are doi ani de contract cu CFR Cluj, însă nu și-a ascuns niciodată simpatia față de formația vișinie. Iarna trecută, Deac mărturisea că ar fi tentat de o revenire în Giulești:

Nu mă gândesc să plec, aș vrea să mă retrag de la CFR Cluj. Dacă ar fi să plec, aș vrea să joc la Rapid. Am mai spus că sunt rapidist de mic, am simpatizat mereu această echipă, am și jucat la Rapid.

Al doilea nume ar fi cel al lui Alexandru Ișfan (22), de la FC Argeș, pentru care Rapidul pune pe masă puțin sub o jumătate de milion de euro. Atacantul a fost dorit și de FCSB, care a renunțat între timp la interes, și se află pe lista celor de la CSU Craiova.

Ce veste! FCSB a primit confirmarea de la UEFA cu 24h înainte de meciul decisiv cu Dunajska Streda
FCSB - DUNAJSKA STREDA
Ce veste! FCSB a primit confirmarea de la UEFA cu 24h înainte de meciul decisiv cu Dunajska Streda

Adrian Mutu i-a trecut pe listă pe Florinel Coman și Darius Olaru! Gigi Becali s-a înfuriat

Pe deasupra, Mutu râvnește și la jucători din curtea rivalei FCSB și i-ar fi pus pe listă și pe Florinel Coman (24 de ani), căpitanul lui FCSB și cel mai scump transfer realizat vreodată de Gigi Becali, și pe Darius Olaru (24), alt jucător de bază al vicecampioanei.

Pentru Coman ar fi gata să ofere două milioane de euro, plus procente la o eventuală revânzare. 

Gigi Becali despre dorința șefilor de la Rapid: „Șucu nu poate să cumpere de la mine”

Contactat de GSP.ro pentru a comenta informațiile conform cărora Rapid ar tânji la Coman și Olaru, Gigi Becali a negat vehement posibilitatea ca orice jucător de la FCSB să ajungă la Rapid:

Prostii, vorbesc aiurea! Doar atât spun: niciodată nu o să poată Șucu să cumpere de la mine. Poate eu de la el! Să-mi dea 3 milioane de euro pentru Coman și Olaru? Așa zic și eu că dau eu 3 milioane pe tot Rapidul! De fapt, 10 euro!

Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Dan Petrescu l-a sunat de urgență pe Nelu Varga: „M-am supărat foarte, foarte rău”

Slab pentru Dinamo, bun pentru Liga 1! Mihai Eșanu și-a găsit rapid echipă: „Ne-am înțeles, e un portar de viitor, cu potențial”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
dobrin
dobrin  •  11 August 2022, 18:52
Postat de dandum pe 11 August 2022, 01:31

FC Arges anunta public ca refuza oferta de 500 000 euro pentru Isfan dar Rapidul ofera ,,putin sub o jumatate de milion. Alte aberatii nu puteti gasi....nici macar imaginatie nu aveti....

Din punct de vedere al clubului ai dreptate. Dar pentru ca un transfer sa se realizeze e nevoie si de acordul jucatorului. Iar daca ai fi in locul lui Isfan, cine ai vrea sa te antreneze: Adi Mutu sau Gheorghe Becali? Asa cum si Tanase s-a transferat la arabi cu toate ca Becali ar fi luat mai multi bani daca s-ar fi dus la chinezi.

rav410wrc
rav410wrc  •  11 August 2022, 15:16
Postat de cata pe 11 August 2022, 12:35

Sper sa castige orice echipa campionatul ! Fcsb SA IA LA ***! Si sa nu fie o echipa din astea care fac pact cu ciobanul! Sa-si ia teapa cu toti jucatorii si sa se retraga dracu!

cata frustrare ai in tine, bre cata !? ;))))

cata
cata  •  11 August 2022, 12:35

Sper sa castige orice echipa campionatul ! Fcsb SA IA LA ***! Si sa nu fie o echipa din astea care fac pact cu ciobanul! Sa-si ia teapa cu toti jucatorii si sa se retraga dracu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează