FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Imagini spectaculoase din Giulești » Primele probe ale nocturnei pe stadionul Rapid

Primele probe de nocturnă la stadionul Giulești // foto: captură Facebook
Primele probe de nocturnă la stadionul Giulești // foto: captură Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 09:15 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 10:52

Pentru prima dată, stadionul Rapid-Giulești, viitoarea casă a alb-vișiinilor, a fost „aprins” pe timp de noapte.

Arena din Giulești, pe care rapidiștii așteaptă cu sufletul la gură să evolueze, a avut parte de o premieră. Noaptea trecută au avut loc primele probe ale instalației de nocturnă de pe noul stadion.

Imagini spectaculoase cu stadionul Rapid - Giulești » Primele probe ale nocturnei

„Stadionul Rapid, aproape de finalizare”, anunță Compania Națională de Investiții, care a prezentat un videoclip spectaculos.

Stadionul Rapid-Giulești, inaugurat cu un amical de lux?

Noua arenă din Giulești, pe care Rapidul va evolua în prima ligă, ar putea fi inaugurată în toamnă. Primul meci pe stadionul intitulat „Rapid - Giulești” ar putea fi un amical de lux, contra echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev. 

„Am vorbit cu domnul Lucescu, ne-a propus ca în septembrie să avem meci de inaugurare al stadionului cu Dinamo Kiev”, dezvăluia finanțatorul Rapidului, Victor Angelescu, la scurt timp după ce echipa sa obținuse promovarea în Liga 1.

Rapid începe sezonul de Liga 1 departe de Giulești

Rapid nu poate juca pe noul stadion la startul sezonului de Liga 1, dar are două variante sigure: Giurgiu și Mioveni, plus alte două de avarie: Arena Națională și Arcul de triumf.

Chiar dacă scaunele au fost montate în proporție de 100%, iar gazonul a fost deja fixat, în interiorul arenei mai sunt o mulțime de lucruri de pus la punct. Vestiarele nu sunt utilate, iar la tribuna oficială nici n-a venit mobilierul.

În acest condiții, rapidiștii trebuie să joace pe alt stadion. Din informațiile venite dinspre echipă vor exista partide care se vor disputa pe Arena Națională și se încearcă și accesul pe Arcul de Triumf.

Ca variante principale rămân totuși stadioanele din Giurgiu și Mioveni, ambele urmând a fi omologate în perioada următoare pentru noul sezon.

Caracteristici Stadion Rapid

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Mai multe știri despre Rapid:

Rapid deschide transferurile cu două mutări importante: fotbalistul convocat de Rădoi și fost jucător la FCSB!

Încă o plecare de la Rapid » Conducerea nu i-a prelungit contractul, după promovarea în Liga 1

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (1)
knxdan
knxdan  •  17 Iunie 2021, 12:21

arata bine - sa-nceapa petrecereaaaaa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează