FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VOLUNTARI 0-1

Președintele Rapidului a intrat în direct: „Cel mai slab meci al sezonului! Am fost infatuați”

Rapid - FC Voluntari 0-1 | Daniel Niculae, președintele alb-vișiniilor, consideră că aceasta a fost cea mai slabă partidă a giuleștenilor din acest sezon. +27   FOTO
Rapid - FC Voluntari 0-1 | Daniel Niculae, președintele alb-vișiniilor, consideră că aceasta a fost cea mai slabă partidă a giuleștenilor din acest sezon.

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 22:45 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 22:59

Rapid - FC Voluntari 0-1 | Daniel Niculae, președintele alb-vișiniilor, consideră că aceasta a fost cea mai slabă partidă a giuleștenilor din acest sezon.

Toate detaliile despre Rapid - FC Voluntari, AICI!

De ce ne-a fost frică n-am scăpat! Jocul a lăsat de dorit, mai ales în plan ofensiv. Victoriile aduc victorii, dar când pornește această spirală negativă... nu se mai oprește. Am făcut cel mai slab meci al nostru de la începutul sezonului! Chiar dacă nici cei de la Voluntari n-au avut multe ocazii, noi n-am avut acea reacție de echipă care joacă pe teren propriu. 

Dacă mai jucam încă două zile, nu reușeam să marcăm! Ne lipsește agresivitatea. Poate am fost și infatuați după startul bun de sezon. Să revenim cu picioarele pe pământ. Acum, ne așteaptă un meci foarte greu cu Sepsi și trebuie să arătăm ca Rapidul din primele etape. De meciul următor probabil vor reveni și Albu și Săpunaru”, a declarat Niculae la „Digi Sport Special”.

Mihai Iosif nu depinde de rezultatul cu Sepsi
Daniel Niculae, președinte Rapid

Alexandru Dandea, după înfrângerea cu FC Voluntari: „Așa nu se mai poate”

1 punctdin 12 a câștigat Rapid în ultimele 4 runde

+23 FOTO

Voluntari trece de Rapid, după victoria de pe Arena Națională

  • Rapid a avut prima șansă de a marca: reluare cu capul, pe lângă, a lui Dandea (7). Voluntari a răspuns prompt: șut Briceag, peste (12). Nici Bălan n-a găsit poarta din careu (15). 
  • Ilfovenii au dat lovitura la jumătatea primului act. Ion Gheorghe a luftat, dar a avut noroc, pentru că mingea i-a rămas la picior. Cum-necum, a pasat la Vadim RațăMoldoveanul a căutat bine spațiul liber și l-a executat pe Horațiu Moldovan din apropiere (24). 
  • Ocaziile mari nu s-au grăbit să apară. Rapid a alergat după egalare, dar oaspeții au fost aproape de gol în minutul 56, când, la capătul unui contraatac, Marcelo Lopes a finalizat direct în brațele lui Moldovan. 
  • Belu și Bălan au mai ajuns în apropierea careului protejat de Tamaș&Co., fără să-l amenințe serios însă pe Mihai Popa. 
  • Teritorial, finalul i-a aparținut Rapidului, care a plimbat previzibil mingea, fără fantezie. Voluntari a terminat meciul în „10”, după ce Cristian Costin a văzut al doilea „galben” pentru trageri de timp (85). 
  • Giuleștenii ajung la 3 înfrângeri în ultimele 4 etape și sunt depășiți în ierarhie chiar de FC Voluntari, care trece provizoriu pe 3.

Clasamentul actualizat

Citește mai multe știri de actualitate:

What?! Deian Sorescu, declarație aiuritoare: „Jucătorul meu preferat e Messi, dar îl prefer pe Ronaldo” :D

Florin Călinescu va comenta FCSB - Clinceni! Debutează la Prima TV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tororosso
tororosso  •  25 Septembrie 2021, 12:45

Rapid a zburdat la început de campionat precum mieii primăvara iar acum au ajuns niște bieți cârlani . O echipă cum spunea și comentatorul tv , infatuată și cu excese de barbarism . Să joci doar la rupere ,fără noimă și cu mercenari pensionați aduși gratis va duce echipa treptat spre partea de jos a clasamentului . A rămas din fostul Rapid doar titulatura .

ucluj2011
ucluj2011  •  25 Septembrie 2021, 09:24

Păi ca să marcați goluri trebuie să și aveți cu CINE băi Daniele! Linia voastră de atac este în cel mai bun caz de Liga a-2-a. Nu a mai jucat Albu , nu a mai avut cine să înscrie sau să dea măcar un șut decent pe poartă. Vorbește cu Angelescu ăla al vostru și spune-i că este GREU dacă nu IMPOSIBIL să ai o echipă măcar decentă numai cu jucători aduși gratis sau liberi de contract sau împrumutați , sau care care acceptă salarii de 5.000 de euro. "Să bage mâna-n "caraiman" și să dea și el un ban".... altfel de ce **** mea a mai luat Rapidul! Trebuia să ia echipa de fotbal Comuna Recea că acolo mergea cu vrăjeala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

patratel2019
patratel2019  •  25 Septembrie 2021, 00:55

Daaaa! Ați fost inflatulați.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează