FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rapidiştii continuă războiul psihologic: ”Nu ne gîndim la titlu, noi vrem Cupa”

Dan Alexa, Stefan Grigoriee și Nicolae Grigore
Dan Alexa, Stefan Grigoriee și Nicolae Grigore

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 11:54

Constantin Zotta, preşedintele clubului Rapid, a vorbit despre meciul pe care echipa din Giuleşti îl va juca duminică, pe teren propriu, cu Steaua, în derby-ul etapei (21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO).

Oficialul giuleştenilor a explicat că elevii lui Răzvan Lucescu nu se gîndesc la titlu, principalul lor obiectiv fiind cîştigarea fiecărei partide pînă la finalul competiţiei.

”Pe noi ne interesează să cîştigăm fiecare meci. Nu ne gîndim la titlu, pentru noi partida cu Steaua este cea mai importantă acum. Şi locul doi este bun pentru noi, deoarece ne permite să jucăm în Liga Campionilor din aceeaşi postură din care am fi şi dacă am cîştiga campionatul. Vrem să avem un trofeu anul acesta, sperăm să fie Cupa României”, a explicat Zotta la sportro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
statham_j
statham_j  •  24 Aprilie 2012, 14:29
Postat de ciucurel04 pe 24 Aprilie 2012, 14:26

In Romania exista vreo echipa mare?!

mare, in adevaratul sens al cuvantului, nu exista dar sunt echipe de mare traditie care trebuie macar sa-si propuna sa devina mari

valah.redandblue
valah.redandblue  •  24 Aprilie 2012, 14:29
Postat de terminatorul2 pe 24 Aprilie 2012, 13:18

Sau poate va inecati la mal !!!

Lebedele negre nu ating malul niciodată.

adyrad
adyrad  •  24 Aprilie 2012, 14:28
Postat de vandersaar pe 24 Aprilie 2012, 14:07

O sa astfel de mentalitate e buna in fotbalul romanesc care e mai aparte asa.. si pentru ca nu avem echipe mari. Echipe mari sunt cele de prima mana, din liga campionilor(ma refer la fazele superioare si care au traditie). Noi nici de mana a 2 a nu avem echipe. Pt Rapid nu e nicio presiune in acest meci, si dupa aia urmeaza meciul de la Ploiesti cu Astra, dau scris ca va fi mult, mult mai greu decat cel de duminica din Giulesti. Astra e o echipa asezata bine in teren. Indiferent de rezultat si de pozitia din clasament eu sper sa ramanem in primele 5 echipe, sa o luam pas cu pas sa obtinem o performanta in Europa in sezonul viitor, pt fotbalul romanesc e important decat un trofeu.

Ce faci, ai dat-o si tu pe "cantecul" lui Razvan?! Bine'nteles ca vrem campionatul !Meciul cu Astra e cel mai greu ca a venit Vama acolo !!! Am fost la meciul cu Sportul si m-am ingrozit ! Au ajuns la o perversitate arbitrii ca te lasa prost ! Dau invers, nu dau deloc, dau cand nu trebuie si trebuie sa fii "injectat" sa rabzi ! Era asa de evident ca am plecat la 2-0. Nu uita ca "puriul" si cu Vama sunt platiti cu bani grei ! Ai sa vezi ce n-ai vazut (ca arbitraj) in meciul cu astra !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează