FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii se gîndesc deja la derby-ul cu Steaua: "E o tradiţie să-i batem, abia aşteptăm meciul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 11:51

Rapid a cîştigat partida cu Pandurii, scor 2-0, reuşind să încheie o serie neagră în care nu au reuşit să marcheze.

Imediat după meci, căpitanul Rapidului Daniel Pancu a părut mai puţin interesat de victoria cu Pandurii şi a spus că aşteaptă cu nerăbdare partida de peste două etape cu marea rivală Steaua:  "A fost o victorie meritată, un spectacol foarte plăcut. Scorul putea să fie chiar mai mare în favoarea noastră. La Rapid e o tradiţie să baţi Steaua, Dinamo, iar apoi să te bată ultimul loc. Doar Mircea şi Răzvan Lucescu au reuşit să schimbe lucrurile şi să aducă continuitate la Rapid, au fost şi trofee. Acesta e farmecul nostru.

Era foarte important acest succes pentru moralul nostru, pentru a veni cu drag la antrenamente. Oamenii minunaţi vin să ne susţină, iar până la vară băieţii să joace pentru viitorul lor, să îşi asigure o echipă mai valoroasă, un contract mai bun. Acum aşteptăm cu toţii un meci mare în faţa Stelei. Va fi o atmosferă specială, abia aştept meciul", a încheiat Pancone.

Pînă la derby-ul cu Steaua, Rapid mai trebuie să joace etapa următoare împotriva Gloriei Bistriţa.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (121)
xolv
xolv  •  05 Aprilie 2013, 15:11

""Rapid juca la cel mai inalt nivel pana sa se asterne peste Romania noaptea comunista""" Pai cRapid e nascut odata cu PCR-ul, in zorii bolsevismului in Romania. Nu v-ati saturat sa tot tineti lectii de istorie, nulitatilor ??? Daca Antonescu impusca toti bolsevicii in loc sa-i bage in inchisoare, nu mai avea cine sa tina trena rusilor in Romania.

dihorul
dihorul  •  01 Aprilie 2013, 11:45
Postat de stelist86 pe 01 Aprilie 2013, 07:24

vai de mamaliga voastra de desculti,voi vorbiti numai pe sub POD,iesiti bai in europa,bateti echipe mari,luati campionate,apoi sa ridicati ochii la STEAUA,amarastenilor,va mai da STEAUA cite un meci si-l puneti in rama in vitrina ,CIOCU MIC ,DEOCAMDATA SUNTETI.......NIMENI !

Pentru cultura ta generala: Rapid juca la cel mai inalt nivel pana sa se asterne peste Romania noaptea comunista, noapte a carei stea o purtati voi imprumutata de pe tancurile sovietice "eliberatoare"... Stelemistii de posteaza aici, in marea lor majoritate, ori nu au BAC-ul luat ori sunt copii de 12-13 ani care intre doua site-uri cu pornache mai isi baga labele si pe aici.

stelist86
stelist86  •  01 Aprilie 2013, 07:24

vai de mamaliga voastra de desculti,voi vorbiti numai pe sub POD,iesiti bai in europa,bateti echipe mari,luati campionate,apoi sa ridicati ochii la STEAUA,amarastenilor,va mai da STEAUA cite un meci si-l puneti in rama in vitrina ,CIOCU MIC ,DEOCAMDATA SUNTETI.......NIMENI !

Vezi toate comentariile (121)
Comentează