FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Vecin cu Gigi Becali și cu socrul fost acționar la CFR Cluj, Rareș Bogdan dezvăluie pe cine susține din Liga 1: „Bunicul meu m-a dus prima oară pe stadion”

Articol de - Publicat luni, 04 iulie 2022 10:05 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 17:25

Rareș Bogdan este unul dintre oamenii puternici din politica internă. Dar are timp și pentru fotbal. 

În prezent, este prim-vicepreședintele PNL, după ce a fost, în 2019, a candidat pe listele liberalilor la alegerile europarlamentare și a obținut un loc în Parlamentul European. 

Clujean, Rareș Bogdan și-a început cariera în presă ca editorialist, la propriul ziar, în Cluj, apoi s-a consacrat în piața media ca moderatorul talk show-ului politic "Jocuri de putere" la Realitatea TV.

Bani în plus, dar cu două condiții esențiale! Oferta cu șase zerouri primită de LPF din partea deținătorului drepturilor TV
DREPTURI TV
Bani în plus, dar cu două condiții esențiale! Oferta cu șase zerouri primită de LPF din partea deținătorului drepturilor TV

Socrul lui Rareș Bogdan a fost acționar la CFR Cluj

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, Rareș Bogdan a lămurit un subiect legat de simpatiile sale legate de fotbal. Mai ales că a fost acuzat că „interesul poartă fesul” și a fost apropiat de cele două formații ale Clujului, rivale pe plan local, Universitatea, respectiv CFR. 

Politicianul a răspuns direct, citând din versurile echipei preferate: „Sunt fan Universitatea Cluj. N-am ascuns niciodată asta. Bunicul meu m-a dus prima oară pe stadion. «Primul pas pe stadion, n-am să-l uit pân-am să mor» face parte din cântecele noastre frumoase. 

Socrul meu a fost acționar la CFR Cluj, nu știu dacă mai e. Dar a fost acționar în «epoca Paszkany», alături de Gadola și de cei de la EnergoBit. Acum, nu știu dacă mai e acționar alături de Neluțu Varga. Poate e doar sponsor, dacă o fi".

Vecinul Gigi Becali și Denise Rifai, rapidistă

Lui Rareș Bogdan îi place fotbalul, are prieteni care simpatizează cu diverse echipe. Vecin în Pipera cu Gigi Becali, a recunoscut, amuzat, că îi ține isonul patronului FCSB. Totodată, a dezvăluit că jurnalista Denise Rifai este susținătoare a Rapidului. 

„Acum ceva timp fiul meu a venit la mine, la partid, «Tata, vreau să mergem la meci», la Rapid cu Universitatea Craiova. Am primit locuri lângă prietenii de la Universitatea Craiova. Aveau fular, au vrut să-mi dea și mie unul, dar le-am zis: «Nu-mi dați, am prieteni mulți și la Rapid». Îmi place Rapidul, știu că dumneavoastră (n.red către Denise Rifai) sunteți rapidistă. 

Așa, sunt gard în gard cu Gigi (n.red Becali), mai cântăm uneori, seara, și pentru Steaua/FCSB. Vreți să mi-arunce peste gard ceva?!", a reacționat europarlamentarul.

Soția mea, până când am reușit să-i arăt că Universitatea este echipa Clujului, mergea alături de cumnata mea la meciurile CFR-ului, mai ales că tatăl ei avea lojă. Mergeam la meciurile CFR-ului doar când era în liga a doua, în prima n-am mai fost apropiat de această echipă. În Champions League, nici atât

- Rareș Bogdan

VIDEO Totul despre Pyunik Erevan - CFR Cluj

Citește și:

A plecat de la Rapid și a semnat cu o altă echipă din Liga 1» E deja în cantonament

Florin Niță i-a dat răspunsul final lui CFR Cluj » Dan Petrescu, obligat să caute soluții

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
iahim
iahim  •  05 Iulie 2022, 10:43

Este respingator acest individ, acum "cunoscator"si in ale fotbalului! Intrebati-l ceva, elementar, despre regulile jocului, sau minimum de statistica, nu numai din fotbal si va veti dumiri ce *** este! Gargaragiu dezumflat, apare, totusi, in paginile ziarului pe care nu cred ca am sa-l mai rasfoiesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ARCADIEzaporojanu
ARCADIEzaporojanu  •  05 Iulie 2022, 09:10

de ce trebuie sa vorbiti in presa de acest *** faceti rating cu acest individ ??? rusine voua !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boierasul
boierasul  •  04 Iulie 2022, 19:38
Postat de steaua.libera pe 04 Iulie 2022, 15:04

Au trecut 2 ani de cand Rares Bogdan taia pensiile speciale in 30 de zile.

Le mai taie odată în următoarea campanie electorala)) important este sa fie votat))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează