FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Răspunsul categoric dat lui Becali: "Nu pot exista două echipe cu același nume" + Suporterii Stelei, în alertă: "FCSB poate juca pe noul Ghencea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 15:59

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, l-a anunțat pe patronul FCSB Gigi Becali că există posibilitatea ca, pe viitor, cele două părți să se pună la masă pentru a încheia războiul, însă îi transmite acestuia că nu pot exista două echipe cu același nume.

"Cred că viitorul ne poate aduce la o astfel de masă. Până atunci trebuie rezolvate anumite lucruri, de exemplu acest proces privind prejudiciul. După ce vom recupera cele 37 de milioane de euro îi aşteptăm să discutăm anumite probleme punctuale. 

Asupra numelui nu putem avea disponibilitatea de a discuta, pentru că noi avem echipă de fotbal. Nu pot exista două echipe de fotbal Steaua Bucureşti. Actuala echipă nu o să dispară", a spus Cristian Petrea pentru Prosport.

"Poate să joace, asta este legea"

Petrea susține că pe viitorul stadion Ghencea sunt șanse foarte mari să poată juca și echipa lui Gigi Becali, FCSB.

"Intrăm într-o poveste cum e la Craiova. Stadionul de fotbal e construit din fonduri publice. Dacă CSA Steaua îl poate închiria, în anumite perioade, presupun că orice club, nu numai FCSB, poate face această cerere. Poate să joace, asta este legea. Poate ar fi imoral din partea FCSB, dar asta este legea. Acel bun este făcut din fonduri publice", a mai spus colonelul Petrea pentru sursa citată.

Citește și: Dică, iritat că el și un fost coleg de la Steaua n-au fost invitați la evenimentul organizat de CSA: "Eu n-am fost un jucător important"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (97)
126372524961619
Nistor Gheorrghe  •  30 August 2018, 10:27

Nu va faceti griji. Pe Becali il paste falimentul. Nici daca vinde palatul nu scapa. Asa am zis si de Meciul cu Iasi , ca nu ajunge campioana si s-a adeverit. Aveti un pic rabdare si o sa vedeti ca atat el cat si odraslele sale nu vor avea bani nici de logan.

116318208879996
Costica Costica  •  30 August 2018, 09:58

***l si a pus numele echipei fcsb adica fotbal club sport bucuresti de ce de nebun ca sa se potriveasca cu fotbal club steaua bucuresti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

razar99
razar99  •  30 August 2018, 09:41
Postat de lucghencea pe 30 August 2018, 01:37

STEAUA nu are nevoie de puscariasi si infractori . Vreti iar lupte de strada ca pe timpuri ?

SI GENERALII CARE AU VANDUT CLUBUL LUI GIGI CE SUNT? nu cumva la fel de infractori si nu cumva tot in structurile csa sunt? deci ai grija ce iti doresti.:)

Vezi toate comentariile (97)
Comentează