FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Răspunsul generației Steaua '86 după ce roș-albaștrii au ales să joace într-un nou echipament la 30 de ani de la cîștigarea Cupei Campionilor

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 21:50

Gazeta Sporturilor a anunțat în premieră că Steaua va avea un set nou de echipamente de rezervă în 2016 prin care va celebra 30 de ani de la cîștigarea Cupei Campionilor Europeni.

Tudorel Stoica, cel care a ratat finala CCE din 1986 din cauza cumulului de cartonașe galbene, s-a declarat încîntat că Steaua va evolua în deplasare în tricouri albe. Fostul fotbalist a atacat însă dur actuala conducere a campioanei României.

"E o onoare pentru noi că ne celebrează. Nu știu dacă vor putea atîta timp cît nu au palmaresul. Eu le mulțumesc. Este o onoare pentru noi, cei care am jucat în perioada aceea. E ciudat totuși pentru că noi în fiecare an organizăm cîteva ceva și nimeni de la FCSB nu a participat. Cred că un asemenea eveniment ar trebui celebrat în fiecare an de club, nu doar acum la 30 de ani", a spus Tudorel Stoica la Digisport.

tricou steaua
*Așa va arăta tricoul Stelei în 2016

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
bereta59
bereta59  •  02 Februarie 2016, 16:10

Tudorele, nu te vinde pe 2 bani intereselor lui Dragnea, Oprea, Iordanescu, Talpan etc. Ei sunt doar profitori, nu le fa lor jocurile murdare. Din 1967 tin cu Steaua si cred ca e aceiasi pe care voi o numiti fcsb. Chiar nu pricepeti ca sunteti mici unelte al inamicilor celor de la Dinamo si Rapid care va aprind fitile si voi le folositi impotriva voastra? Fanii dinamovisti si rapidisti nu au articole despre echipele lor si care le au nu au ce comenta si intra la cele steliste sa comenteze numai prostii folosind dictionarul din interiorul echipei lor. Asa ca Tudorica nu mai fi potrivnic Stelei, ca adevaratul erou a fost Duckadam si nu ai castigat singur acea cupa. Ciocul mic si rusine!!!!

854605894625108
Silviu Apostol  •  02 Februarie 2016, 12:42

De cand acest individ , care "moare" urat , poate da , SINGUR, un raspuns al GENERATIEI DE AUR a Stelei ?

inichita
inichita  •  02 Februarie 2016, 12:35

Tudorel, Tudorel , tu esti baiat destept si care iubesti Steaua . Era in 1973, nu aveai 19 ani, erai legitimat la Galati si ca sa nu te duci la Dinamo ai stat pe tusa un an ca sa joci la Steaua . Dragoste si devotament pentru Steaua . Refuzai sa mergi la echipa nationala din cauza unor jucatori de la Dinamo . De ce dai satisfactie dusmanilor . Ce este in capul tau de acuala echipa este FCSB ? Si voi fostele glorii trebuie sa faceti ceva pentru ca Steaua este una singura si locul ei este in Ghencea . Cui ajuta acest circ . Asteptam si cu ajutorul vostru revenirea acasa , acolo unde s-au obtinut marele performante . Sa inteleaga cine trebuie,Steaua nu va rezista fara Ghencea si Ghencea fara Steaua . Sa auzim de bine !

Vezi toate comentariile (33)
Comentează