FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Răspunsul lui Mutu la oferta lui Becali: "Hmmm, Steaua, interesant!" » Mesajul pe care l-a transmis dinamoviştilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2013 01:00

UPDATE 21:26 / Mutu a anunţat şi pe Facebook că este interesat de oferta Stelei, însă a ţinut să le transmită un mesaj dinamoviştilor, mai ales după ce aceştia au reacţionat pe Twitter: "Hmmmm Steaua? Interesant! Vedem ce va fi! Oricum unde voi fi sau voi juca voi rămîne un simpatizant al lui Dinamo, dar....!", a fost al doilea mesaj al lui Mutu.

***

După ce Adrian Mutu, 34 de ani, a spus că nu ar declina o ofertă din partea Stelei, patronul echipei din Ghencea, Gigi Becali, a anunţat că îi va propune un contract liderului echipei naţionale.

Mutu a dat o primă replică la declaraţiile lui Gigi Becali, în acestă seară, însă deocamdată rămîne destul de reţinut: "Hmmmm Steaua ?? Interesant!!!vedem ce va fi!", a fost mesajul lui Adrian Mutu de pe Twitter.

"Briliantul" ar accepta o ofertă din partea Stelei, mai ales dacă Ajaccio ar retrograda. În cazul în care va ajunge la echipa lui Reghecampf, Mutu ar putea avea din nou şansa de a evolua în Champions League.

Playtech: Cea mai incitantă „sosie” a lui Kim Kardashian s-a dezbracat pentru fani. Cum arată după ce a investit o avere în noul ei trup GALERIE FOTO


Comentarii (108)
cainerrosu
cainerrosu  •  27 Aprilie 2013, 23:57

Mutu la echipa dintre cele doua cimitire ! Ce bine ar fi ! Hai Mutu, mergi la cioban ! TE RUGAM !

je__
je__  •  27 Aprilie 2013, 18:22

E batran, nu mai poate. Daca ar fi avut o viata sportiva, poate ar mai fi mers un an, doi. Face bine daca se duce sa-i haleasca gologanii oierului, la Dinamo l-ar fi injurat lumea cand ar fi vazut ca nu mai face fata, mai ales ca toti ar fi avut mari asteptari de la el!

varanga53
varanga53  •  27 Aprilie 2013, 11:42
Postat de baiazid_7 pe 27 Aprilie 2013, 05:15

Mai stai un an la ajacio, ia Dinamo campionatu si vii laDinamo in champions league

Asta numai de la droguri ti se trage !

Vezi toate comentariile (108)
Comentează