FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răspunsul tăios al lui Bratu la criticile lui Cornel Dinu: "Se hrănește cu problemele de la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 20:02

Florin Bratu (38 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, i-a răspuns lui Cornel Dinu, după ce oficialul dinamovist l-a criticat în termeni duri pe tehnician.

"Îl văd foarte înverșunat pe domnul Dinu și nu înțeleg de ce asupra mea. Când eram jucător dânsul mă aprecia foarte mult. Nu știu, acum de când am devenit antrenor văd o ură din partea lui. Nu văd nimic constructiv. Nu m-a jignit doar pe mine, ci și pe antrenorii care au fost înaintea mea. Chiar am fost la ziua dânsului de naștere, ne-am îmbrățișat.

Haideți să recunoaștem că Florin Bratu a făcut și lucruri foarte bune la Dinamo, am adus echipa la un nivel bun, am promovat jucători tineri pe care se pot lua bani frumoși. Îl respect pe domnul Dinu. Cred că provenim din generații diferite, cu idei diferite. De ce să mai fiu responsabil pentru ce se întâmplă la Dinamo? Eu am plătit cu postul meu.

Și eu am moștenit o echipă de la Vasile Miriuță. Dar am vorbit eu vreodată urât despre Miriuță? Nu! E foarte multă răutate și nu înțeleg de ce. Domnul Dinu e un dinamovist adevărat, mă așteptam să vină cu soluții, să ne ajutăm mai mult între noi. Am impresia că se hrănește cu problemele de la Dinamo", a declarat Bratu la TV Digi Sport.

Bratu a vorbit din nou despre ratarea transferurilor lui Fabbrini și Ongenda de la FC Botoșani, care au fost prima dată propuși la Dinamo: "Cu tot respectul pentru Fabbrini și Ongenda, era foarte greu să ajungă în perioada aia la Dinamo. Ei erau atât de buni încât nu i-a luat nimeni și au ajuns la Botoșani. Uitați-vă la cifrele lui Ongenda. Fabbrini abia acum a început și el să joace. Nu aveam certitudinea că cei doi puteau fi titulari la Dinamo dacă-i luam".

Citește și: Cornel Dinu, fără menajamente: "El e de vină pentru tot ce se întâmplă la Dinamo" » Atacă jucătorii aduși în vară: "Unul e o glumă, altul terorizează fotbalul"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
magic4ever
magic4ever  •  12 Octombrie 2018, 10:49
Postat de markksson pe 11 Octombrie 2018, 21:40

Oricum ai da-o insa, Bratu e mult mai stilat si mai matur in gandire dacat Procuroru'.

Niciodata nu se poate compara Bratu cu Cornel Dinu...nici ca jucator, nici ca antrenor, nici ca pedagog, nici ca maturite...Dinu este o legenda a lui Dinamo!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  12 Octombrie 2018, 09:53

Blatule ,tu chiar nu-ti amintesti ca atunci cand Dinu a incercat sa-ti spuna cate ceva despre organizarea jocului TU t-ai permis sa-l iei in zeflemea si atunci la ce te asteptai ,tu chiar nu realizezi diferenta intre tin si Domnia sa . Se pare ca nu ,e treaba ta

1782414938659866
Mircea Dragodan  •  12 Octombrie 2018, 09:25

asta cu hranitu e bine zisa si e si foarte adevarata

Vezi toate comentariile (9)
Comentează